Już bez przesady, że ciągle strzela! ostatnio słyszałem jak strzelali chyba na początku czerwca i jak dotąd nie przypominam sobie żeby to było między 22 a 6 godziną. A jak widziałem zdjęcia to działo jest ustawione w jednym miejscu.
Trzeba bu Putiowi przekazać temat. Jak on tyle kasy wydaje na 9 maja, żeby nie było chmur. Kilka takich dział i miałby spokój. Nie sądziłem że mamy jeszcze taki ciemnogród w tych czasach. Wystarczy w internecie poszukać jak działa takie działo i nie trzeba by robić zamieszania wokoło nowej techniki rolniczej. Po prostu zacofane chłopy robią zamieszanie o nic.
śmiech takom głupotę gadać i tak to nic nie daję jego pieniądze niech sobie strzela
Zazdrość ludzi i nic więcej. Ciężko sie patrzy jak człowiek dorabia sie mega kasy i to ludziom przeszkadza. Zacofanie i brak informacji. Klimat zmienił sie ogólnie w calym kraju wiec oznak spadku deszczu nie zauwazylem
Po co kupować działo za kilkaset tysięcy złotych skoro są siatki przeciwgradowe? Koszt zdecydowanie mniejszy, a efekt ten sam.
A jak słyszę zapewnienia producenta, dystrybutora, czy właściciela to mi się śmiać chce. Kiedyś nas przekonywali, że pestycydy nie są niebezpieczne. I co się okazało? Że to guzik prawda. Teraz jest to samo. Próbują zrobić z ludzi idiotów.
To co niby susza w całej Polsce przez działo w tej firmie?? Ludzie jak ma padać to będzie padało. Jak ma nie padać to nie będzie. PROSTE! Ludzie chcą się rozwijać, dają zatrudnienie a wsioki tylko narzekają! Jak w przeszłości susze były to czyja wina byłą??
Mieszkam w pobliżu, ostatnio były trzy burze (m. in lekko zahaczyła nas ta burza co wyrządziła te szkody w Paradyżu) i wówczas nie strzelali. Wniosek: mimo ostrzeżeń o burzach gradowych ten cały radar chyba się sprawdził i nie działo nie strzelało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!