metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ojtamojtam ~ojtamojtam (Gość)09.07.2016 14:07

Już bez przesady, że ciągle strzela! ostatnio słyszałem jak strzelali chyba na początku czerwca i jak dotąd nie przypominam sobie żeby to było między 22 a 6 godziną. A jak widziałem zdjęcia to działo jest ustawione w jednym miejscu.

52

Dzidek ~Dzidek (Gość)09.07.2016 12:49

Trzeba bu Putiowi przekazać temat. Jak on tyle kasy wydaje na 9 maja, żeby nie było chmur. Kilka takich dział i miałby spokój. Nie sądziłem że mamy jeszcze taki ciemnogród w tych czasach. Wystarczy w internecie poszukać jak działa takie działo i nie trzeba by robić zamieszania wokoło nowej techniki rolniczej. Po prostu zacofane chłopy robią zamieszanie o nic.

42

lol ~lol (Gość)09.07.2016 12:27

śmiech takom głupotę gadać i tak to nic nie daję jego pieniądze niech sobie strzela

67

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)09.07.2016 12:28

Zazdrość ludzi i nic więcej. Ciężko sie patrzy jak człowiek dorabia sie mega kasy i to ludziom przeszkadza. Zacofanie i brak informacji. Klimat zmienił sie ogólnie w calym kraju wiec oznak spadku deszczu nie zauwazylem

157

Ekspertos ~Ekspertos (Gość)09.07.2016 11:02

Po co kupować działo za kilkaset tysięcy złotych skoro są siatki przeciwgradowe? Koszt zdecydowanie mniejszy, a efekt ten sam.
A jak słyszę zapewnienia producenta, dystrybutora, czy właściciela to mi się śmiać chce. Kiedyś nas przekonywali, że pestycydy nie są niebezpieczne. I co się okazało? Że to guzik prawda. Teraz jest to samo. Próbują zrobić z ludzi idiotów.

178

~PT ~~PT (Gość)09.07.2016 11:56

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Każdy ma "swoją" rację.

61

realista ~realista (Gość)09.07.2016 11:54

To co niby susza w całej Polsce przez działo w tej firmie?? Ludzie jak ma padać to będzie padało. Jak ma nie padać to nie będzie. PROSTE! Ludzie chcą się rozwijać, dają zatrudnienie a wsioki tylko narzekają! Jak w przeszłości susze były to czyja wina byłą??

116

ojtamojtam ~ojtamojtam (Gość)09.07.2016 11:50

Mieszkam w pobliżu, ostatnio były trzy burze (m. in lekko zahaczyła nas ta burza co wyrządziła te szkody w Paradyżu) i wówczas nie strzelali. Wniosek: mimo ostrzeżeń o burzach gradowych ten cały radar chyba się sprawdził i nie działo nie strzelało.

102

charlie ~charlie (Gość)09.07.2016 11:37

mieszkam na tej wsi i nie zauważyłem żeby deszcz nie padał

82

grzybek ~grzybek (Gość)09.07.2016 11:29

huk największy zawsze z pustej i zawistnej

36

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat