Nie byłem pewien, jak zagłosuje w niedzielę, ale wybiorę Chojniaka
Pan Wiernicki nawet na debatę nie przyszedł sam, tylko ze wsparciem - więc jak on chce rządzić miastem?
Czy ktoś rozsądny dałby kierować swoją firmą osobie bez żadnego doświadczenia? Na pewno nie. Więc zagłosujmy mądrze.
Smutne ale pan prezydent urzędujący przez 20 lat niczego się nie nauczył nowy kandydat nie powiedział żadnych konkretów będzie się uczył przez 5 lat wątpię żeby nie korzystał z walorów jakie daje piastowanie władzy ja sobie odpuszczam jednemu i drugiemu panu dziękuję
Wykształcenie Pana Wiernickiego z zakresu doradztwa personalnego i wystroju wnętrz. Mocne.
Piękne imię,wysoka kultura,, konkrety, nadzieja na zaangażowanie, otwartość Pana Juliusza!
Psy, szczekają karawana jedzie dalej. Tylko Krzysztof Chojniak.
Może gdyby kontrkandydat był inny to bym zaryzykował i na niego zagłosował, nic nie mam do Pana Wiernickiego, niestety nie lubię tej partii którą Pan Juliusz reprezentował/reprezentuje i nie mogę na niego zagłosować. A na wybory trzeba iść, więc:
Tylko Krzysztof Chojniak.
Głosuję na Juliusza, debata dość wyrównana, choć p. Chojniak jako prawie 20-letni prezydent mimo swojego "doświadczenia" nie popisał się niczym szczególnym, słychać było w głosie w pewnym momencie nerwy, te same bajki, te same obiecanki jak od lat. Zaryzykuję i zaufam młodemu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!