Jeśli Chojniak wygra to ma 5 lat na znalezienie swojego chojniakowego następcy, myślał że na pewniaka wejdzie a tu ZONG młody go zagiął i teraz chwyta się wszystkiego by wygrać, nagle odpalił wrotki na mediach, nagle „rozmawia” z mieszkańcami. Przecież wszystko na pokaz, mamy szanse zmienić obecna władze, zerwać układy i układziki. A kto wie jakie brudy w papierach u Pana Chojniaka się jeszcze znajdą…
Ciekawe czy walczyliby o fotel prezydenta miasta gdyby gaża na tym stanowisku wynosiła 4000 złotych!?
U Pana Chojniaka na Facebooku najbardziej aktywni oczywiście urzędnicy, dyrektorzy szkół, byli/teraźniejsi radni i ich rodzinka. Mam nadzieję, że młody ich wszystkich odwoła - bo tego też oczekują mieszkańcy. 21 kwietnia, piotrkowianie, odcinamy pępowinę czy tą pajęczynę i głosujemy na Juliusza.
Każdy rozsądny wyborca wie, że nie możemy sobie pozwolić na eksperyment na naszym mieście i musimy wybrać Chojniaka.
Teoria to jedno ale trochę praktyki by się jednak przydało, by rządzić miastem. Za 5 lat już prędzej. Ale teraz głosuję na Pana Chojniaka.
Ja tam głosuję na Julka, bo Julek może ściągnąć do Piotrkowa dużo pieniędzy, bo przecież Darek Klimczak jest ministrem w rządzie Tuska, a Klimczak jest z Ziemi Piotrkowskiej. Myślę, że też musimy na to zwrócić uwagę.
Pan Wiernicki przyszedł ze wsparciem. Teraz wiadomo kto będzie zarządzał miastem jeśli on wygra.
Gazeta Polska i TV Republika z oficjalnym poparciem dla urzędującego prezydenta Krzysztofa Chojniaka. Zatem już wiemy, jak głosować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!