"Miałem inne pytanie ale jak Pan o tych procentach..." Brawo Panie Wiernicki Ranczo się oglądało. Ma Pan mój głos trochę świeżości w to nasze zapyziałe miasto. Mam tylko nadzieję że Pan przewietrzy stołki z emerytów
Czy Pan prezydent nazwał Pana Wiernickiego eksperymentem? Na końcu padło takie stwierdzenie. Dobrze myślę czy już kiełbasa wyborcza zasłoniła mi oczy?
Trzeba skończyć z Chojniakiem i całym tym układem kolesiowo-kościółkowym.
Jak wam wystarcza ciepła woda w kranie to nic nie zmieniajcie . A przy okazji sukces osiągnęliśmy dlatego , że byliśmy odważni i pogoniliśmy komunizm.
był czas na Bugaj, lodowisko z prawdziwego zdarzenia, halę sportową i baseny nie na stelażach. 20 lat i wyszło jak widać.
Pan Chojniak według ordynacji wyborczej może ostatni raz objąć urząd prezydenta miasta i będzie go sprawował przez kolejne ostatnie pięć lat tak prawie do emerytury. więc czy będzie chciało mu się coś zmienić skoro i tak przyjdzie nowy prezydent za to pięć lat?
czas na młodych , operatywnych z pomysłem, którym się chce coś jeszcze robić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!