metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Cośniecoś wiem ~Cośniecoś wiem (Gość)18.04.2024 20:34

Jeśli Chojniak wygra to ma 5 lat na znalezienie swojego chojniakowego następcy, myślał że na pewniaka wejdzie a tu ZONG młody go zagiął i teraz chwyta się wszystkiego by wygrać, nagle odpalił wrotki na mediach, nagle „rozmawia” z mieszkańcami. Przecież wszystko na pokaz, mamy szanse zmienić obecna władze, zerwać układy i układziki. A kto wie jakie brudy w papierach u Pana Chojniaka się jeszcze znajdą…

111

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)18.04.2024 20:46

Tak się miasto wyludnia, że w każdym wybudowanym wszystko zajęte.. Ciekawe co?

35

Miś ~Miś (Gość)18.04.2024 20:55

Julek, za młodyś na Heroda (Miś).

39

Junior ~Junior (Gość)18.04.2024 20:56

Widzicie te wiaty które nazwane są przystankami MZK to są te inwestycje którymi można się chwalić,tu czas się zatrzymał tak samo ludzie tu jest problem

142

FidelP ~FidelP (Gość)18.04.2024 15:22

Krzysztof Chojniak zwyciężył, a Julek okazał się miernotą

1348

Tylko Krzysztof ~Tylko Krzysztof (Gość)18.04.2024 21:25

Figurant z PO nie ma szans

713

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)18.04.2024 20:54

To miałaby być ewentualnie ostatnia kadencja Pana Chojniaka. Co raz mniejsza Jego aktywność niczego dobrego dla miasta nie wróży. Słaba dbałość o interesy Piotrkowian, ciągłe podnoszenie opłat, rozwój miasta passe brak pomysłu na ożywienie miasta etc. to będzie tylko powielanie przez kolejnych pięć lat, tego co robił do tej pory. Nie stać nas aby marnować tyle lat. Będą mam nadzieje jakieś pieniądze z KPO, potrzebna jest jakaś wizja rozwoju, aktywne działanie, u niego tego nie ma. Obawiam się, że będzie chciał tylko odbębnić tę kadencję i nic więcej.
Nie będzie mu już zależało na większym angażowaniu się.
Moja rodzina będzie głosować za P.Wiernickim.

145

Emerytka ~Emerytka (Gość)18.04.2024 21:48

Bardzo słabe wystąpienie pana Juliusza Oj bardzo słabe a tak się dobrze zapowiadał. Kandydat Chojniak wypadł znakomicie

717

laczek ~laczek (Gość)18.04.2024 21:58

No powiem tak: Juliusz nie pokonał Krzysztofa i nic konkretnego nie powiedział, Krzysztof o dziwo wiecej konkretów inwestycyjnych podał np. kontynuację obwodnicy do łódzkiej. Bardzo złe wrazenie zrobiła ,,obstawa " Czechowskiej-choragiewki (bo raz z Chojniakiem a raz przeciw- jak wiatr zawieje) i tego buisnesmana- spin-doktora ,dewelopera Michalaka który może nim sterować .Podsumowując ze zdziwieniem stwierdzam że debatę wygrał obecny Prezydent.

510

Olga, 32 lata, panna ~Olga, 32 lata, panna (Gość)18.04.2024 20:14

Przegrana Jadzia Wójcik na Facebooku: to była debata między studentem a profesorem. A kto był, droga Jadziu, tym uczniem, a kto profesorem?

172

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat