Juliusz wygra te wybory swoją świeżością i tym młodym wiekiem, który tak wszyscy hejtują. To miasto emerytów się w końcu zmieni, a obecny "emeryt" tego nie zrobi
Szok i niedowierzanie, nasz prezydent pojawił się na debacie! Szkoda, że wszystko czytał z karteczki - typowo, ale przecież jego elektorat w postaci starszych biednych Pań, które z nie mają styczności z portalami tj FB albo e-piotrków a tylko z Radio i TV tego nie zobaczą. Mam nadzieję tylko że młodzi pokazują starszym pokoleniom, swoim dziadkom i babciom, jaki nasz Prezydent jest naprawdę. Szczerze wierzę że i Ci młodzi i Ci starsi zagłosują za zmianą
Pan Wiernicki rozszarpał na debacie Pana Chojniaka jak pitbul kaczkę.
Panie Chojniak, Pozdrowienia od DZIUR z ulicy ANNY i innych zaniedbanych ulic.
Właśnie one przedstawiają stan jak Pan dobrze Zarządza miastem.
Pan Błaszczyński przegrał w tym okręgu, myślę że wyborcy też dobrze wybiorą, nie po Pana myśli.
Wstydzę się ,że wcześniej na Pana głosowałem. Czas na Młodość.
Czy tylko ja miałem wrażenie, że Pan Chojniak był mocno zdenerwowany/zestresowany? Niestety to co powiedział Pan prezydent już słyszałem od niego. Zero konkretów.
Pan Juliusz niczym mnie nie zachwycił. A wazeliny nie lubię. Brak pomysłu tylko jakieś slogany. Nie ma pojęcia o czym mówi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!