metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Amerykanie ~Amerykanie (Gość)02.07.2024 10:25

Amerykański Departament Stanu w swoim raporcie, dotyczącym wolności religijnej przypomniał zeszłoroczne incydenty z udziałem polskich polityków. W kontekście antysemickich zachowań wskazano członków PiS czy Konfederacji. - Do zwiększenia liczby wystąpień ksenofobicznych i wrogich wobec wszelkich mniejszości w przestrzeni publicznej przyczyniły się ostatnie kampanie wyborcze.

13

ŻwirekPodMuchomorek ~ŻwirekPodMuchomorek (Gość)28.06.2024 17:52

Ale dlaczego chodzi tylko o legalizację związków męsko-męskich i damsko-damskich? A co z pozostałymi płciami, których podobno jest już łącznie 117? I dlaczego legalizacja ma dotyczyć tylko par? A co z trójkątami, czworokątami i gang-bangami? Zoofile też pewnie chcieliby móc sformalizować swój związek z pieskiem, kozą czy kucykiem. Pominięcie legalizacji takich opcji to chyba... dyskryminacja, czyż nie?
Przypominam, że od dawna istnieją damsko-męskie KONKUBINATY, i one jakoś funkcjonują bez wyraźnej chęci sformalizowania związku!
I pamiętajcie, że zupełnie czym innym jest tolerancja, a czym innym jawna promocja rozmaitych odstępstw od normy i próba normalizacji tychże odstępstw.
Tolerancja - tak, normalizacja nienormalności - nie!

309

katolik ~katolik (Gość)28.06.2024 21:37

W związku z tym, że gejem czy lesbijką człowiek się rodzi, a nie wybiera sobie taką orientację seksualną, bo mu się ona podoba, to zastanawiam się jako osoba wierząca, jaki był w tym akcie stworzenia zamysł Pana Boga.

39

fdsfd ~fdsfd (Gość)03.07.2024 08:07

Jest mi to obojętne. Nawet w ogóle mnie to nie interesuje dopóki nie adoptują dzieci. To bym mnie wkurzyło.

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat