Co tam ktoś robi sobie pod "pierzyną" to jego sprawa, ja natomiast chcę przypomnieć o HIF i zwrócić uwagę że natura jest bezwzględna dla czegoś co jest jej wbrew. Przepisy prawne też powinny być jak najbardziej dostosowane do naturalnych i odwiecznych ram i nie mogą się kierować "chwiliwym" takim widzimisię jakiegoś promila, które nie dość że z gruntu nie jest naturalne to jest wręcz niezgodne z naturą.
... a nawet przeciw. Jak w filmie dla 18+ są dwie babeczKi to wam jakoś nie przeszkadza.
Jak kocham swojego owczarka niemieckiego dlaczego mnie dyskryminujecie?
Czemu tak bardzo chcemy niszczyć wartości, nasze wartości, kulturę i tradycję. Czemu tak bardzo chłoniemy to, co przychodzi do nas z Zachodu? Nie patrząc czy to dobre czy nie. Już Holandia "przejechała się" na legalizacji narkotyków, Niemcy, Szwecja i Francja na uchodźcach. W Wielkiej Brytanii mają specjalne warsztaty jak nawiązywać więzi z drugą osobą, bo ta "wolność" zawróciła im w głowie i nie potrafią tworzyć trwałych związków. Po co nam to wszystko? Brońmy tradycyjnej rodziny, gdzie jest mama i tata.
Związki partnerskie będą w większości stosowane jako zamiennik do tradycyjnych ślubów. Nie każdy chce cały ten "cyrk" za grubą kasę. Najwięcej głosów przeciw maja osoby których ten temat już nie dotyczy, lub czerpią zyski z organizacji tych "imprez towarzyszących".
Toleruję to bym się mógł zgodzić, ale nie popieram! to dwie różne rzeczy, nie dziwię się oceną po takim pytaniu większość nie "popiera"
Czy te urojone problemy to wymagają naszej uwagi i rozważań? Nie. Niech idą do notariusza i tam zapiszą swoją wolę. Koniec kropka. I wara im od dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!