metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)17.07.2018 09:29

Proszę w panu prezydencie odezwał się duch regionalnego patriotyzmu. Pochodzi z osiedla "wyzwolenia" najpierw reaktywował klub sportowy POLONIA, który przez kilkadziesiąt lat nieistniał później na placu POFRANCISZKANSKIM rozpoczą budowę mediateki a teraz na podstawie mieszkańców jednego oświetla WYZWOLENIA wprowadził nocną prochibicję. Czy jest spokojniej? Wątpię. Koncerty w pubie na Rycerskiej wciąż są do późnych godzin parę dni po wprowadzeniu prochibicji przy ulicy Poprzecznej uszkodzonej kilka samochodów a jakieś 2 tygodnie temu przy POW wybito szybę w lokalu gastronomicznym. Jeśli tak ma wyglądać spokój w nocy na ulicach naszego miasta to ja już dziękuje panu prezydentowi. Pora na kogoś innego.

111

... ~... (Gość)17.07.2018 10:11

Na poczatku był lekki szot, teraz wystarczy kupić 3 wina wiecej o 22.55 i w spokoju sobie stac w swoim ulubionym miejscu:) ewentualnie skoczyć na pobliską mete i problem z głowy. Jedyne co sie zmieni to uczciwi ludzie beda musieli zamknąc interes w który nieraz włozyli oszczedności zycia. Pozdrawiam

94

gość ~gość (Gość)17.07.2018 11:06

Nie chcemy Cię Panie Chojniak! Może się już Pan czuć przegranym jako człowiek i prezydent...przez swoją niewiedzę, dziki upór, brak współpracy z ludźmi, nieumiejętność słuchania i przez zwyczajny brak empatii i przyzwoitości każdy kolejny dzień Pańskiego urzędowania coraz bardziej niszczy ta krainę

66

Komentator ~Komentator (Gość)17.07.2018 11:27

Kiedyś mieszkałem w pobliżu nocnego. Codziennie od godziny 22 do godz. 1 wycieczki po alkohol, darcie ryja, tłuczenie butelek, bójki, obszczane wszystko dookoła. Na szczęście już tam nie mieszkam ale polecam wszystkim przeciwnikom nocnej prohibicji.

68

zxczxc ~zxczxc (Gość)17.07.2018 12:11

"– mówi emerytka i idzie na pobliskie targowisko"
kurw.... cale piotrków nic dodać nic ująć ....miasto starych babi tylko tyle

92

kert ~kert (Gość)17.07.2018 12:20

No i to jest to jedynymi zadowolonymi są emeryci. Niech wszyscy młodzi wezmą spakują się i opuszczą tą tetryczną krainę będą mieli święty spokój .

105

gość ~gość (Gość)17.07.2018 16:34

Zakaz nocnej sprzedaży był potrzebny teraz jeszcze tylko miejski monitoring na placu zabaw przy targowisku na Wyzwolenia i może bedzie trochę spokoju

04

gość ~gość (Gość)17.07.2018 18:11

Przestańcie już z tym Wyzwolenia, najgorsza melina w mieście. Mieszkabcy lokalnych bloków gazerzy, bo to oni pili i nadal piją, a później Greków udają. Może Ci jeszcze na tym placu z 5 policjantów postawić i żeby cała dobę zjeżdżalni pilnowali. W całym mieście są podwórka, płace zabaw tylko u Was patologia. Jacy mieszkańcy takie osiedle

63

gość ~gość (Gość)17.07.2018 18:19

Za swoje zróbcie sobie monitoring na tym placu zabaw!!!

40

gość ~gość (Gość)17.07.2018 19:39

Wszędzie mieszkają ludzie"pijaczki",są wszędzie.Ja często bywam na tym osiedlu i nigdy nikt mnie nie zaczepiał.Zdarzyło mi się zostać zaczepioną i okradzioną tuż obok WSP na Słowackiego

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat