Było odebrać koncesje temu cwaniakowi z Wyzwolenia co ma 5 sklepów i BMW się wozi a nie całe miasto cierpi przez jednego typa. Mało się nażarł to jeszcze innym zabrał i wszystko teraz zamknięte i ilu ludzi przez niego straciło prace, dochód i ile sklepów się zamknie! Skandal! Prezydent do wymiany, nie radzi sobie z tym miastem i nie ma pomysłu na nic, radni tez pod jego dyktandem! Obudźcie się ludzie!
Krzyś to taki nasz Piotrkowski Kononowicz niedługo tu już naprawdę nic w tym mieście nie będzie i tylko Krzychu będzie straszył w mediatece zbieraczy złomu
Panie prezydencie, bardzo dobra decyzja. Dziękujemy. Jest o wiele spokojniej.
A tak już poza wszystkim: kto normalny na umyśle szlaja się nocą, żeby się dopić na umór?
Cisza nocna jako jeden z argumentów, który oprócz zdrowotnego podnoszony jest przez Pana Prezydenta najczęściej. Cieszy ta troska. Szkoda, że brakuje jej w walce z nieustającym hałasem powodowanym przez samolot SKY VAN, który w dzień i nocy niszczy nam słuch i nerwy.Hipokryzja, niewiedza,a może inne względy???
Ja osobiście jestem za. Są kraje europejskie o bardziej zakazowej polityce. Uważam, że mamy prawo do spokojnego snu.
Może na Wyzwolenia się zmieniło, ale na Kostromskiej i Słowackiego bez zmian. Cały czas chodzą i drą się w środku nocy, więc to nie wina alkoholu, tylko braku wychowania i karania mandatami. Zresztą nie ma co się po Wyzwolenia spodziewać, jak tam tylko patola mieszka i nic więcej.
Zakaz sprzedaży alkoholu 23/06 bo jest za głośno to prosze również zamknąć kebaby nocne bo pod nimi jest tak samo glosno ja pod sklepami nocnymi
Zamknąć kebaby nocne tam dopiero jest halas !!! Tego nikt nie widzi!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!