metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianka123 ~piotrkowianka123 (Gość)16.07.2018 16:27

Oczywiscie sklepy sklepami super, ale moze Pan Prezydent w sprawie pubu cos rownie dobrego by zrobil dla mieszkancow Piotrkowa.... Mam tu na mysli tylko 1 Pub Starówka na ul.Łaziennej Mokrej tam mieszkancom bardzo przeszkadza tamtejsza "melina" nie moga spac nocami mlodzi ludzie do pracy chodza niewyspani, male dzieci sie budza w nocy przez krzyki itp, najlepiej zrobic eksmisje na jakies odludzie bo osoby ktore tam chodza zachowuja sie karygodnie.

73

gość ~gość (Gość)17.07.2018 20:34

PUB ' STARÓWKA' jest jak SKLEP CAŁODOBOWY tam wrzaski po nocy krzyki oddawanie odchodow i innych plynow usrojowych gdzie popadnie i otwarte podczas ciszy nocnej !!!!!!!! !!!!! !!!!!

81

dobaranow ~dobaranow (Gość)17.07.2018 20:56

Już USA próbowały wprowadzić prohibicje i co? I jajco! Ale nasi włodarze są mądrzejsi :)

34

gość ~gość (Gość)17.07.2018 20:05

Oddzielić to Wyzwolenia od reszty miasta i tylko tam zrobić prohibicję, a resztę ludu, ktorej się wszystko nie podoba i przeszkadza wysiedlić tam, mediatekę tez sobie weźcie z Krzysiem będziecie sobie tam siedziec i w bierki grać, a na zakupy jeździć do centrum, bo wszystko tam pozamykacie.

54

gość ~gość (Gość)17.07.2018 22:56

Jak Ci PUB nie pasuje to wyprowadź się na wieś albo na obrzeża miasta, nie każdemu odpowiada życie w centrum miasta!

35

gość ~gość (Gość)18.07.2018 14:04

Skoro sklepy zamknęli to PUBy tez niech będą do 23, co to jest lepsi i gorsi!!!

71

mieszkańcy ~mieszkańcy (Gość)18.07.2018 16:47

Brawo pan prezydent, DZIĘKUJEMY !!!

26

supergosc ~supergosc (Gość)18.07.2018 17:06

Dokładnie a np, w oliwce czy w woda & ogien lub w hotelu staromiejskim przychodza kulturalni ludzie a nie to co w "Starówce" jakas cholota

50

gość ~gość (Gość)18.07.2018 22:44

Ja widzę ze ludzie wylewają tu żale na właścicieli sklepów, prezydenta, osiedle wyzwolenia i nawet emerytów. Ale nikt nie napisał ze to wina meneli którzy rozpie... co im w ręce popadnie po pijaku. Ja proponuje zabrać się za te patole a nie obwiniać wszystkich ... ja osobiście nie jestem zadowolona z tej ustawy ale rozumiem ludzi którzy narzekali na hałas. Każdy ma prawo odpocząć i nie każdy musi z tego powodu wyprowadzać się na wieś ... błagam was. A już wgl obelgi na osiedle wyzwolenia i ich mieszkańców są nie na miejscu. Ja tam mieszkam, w mojej klatce roi się od patusow którzy tam nie mieszkają ale chętnie piją piwko w klatce i ją zaśmiecają i mnie to denerwuje ale to walka z wiatrakami ... nic nie można z tym zrobić - ale przez to ze tam mieszkam nie czuje się patologią i wypraszam sobie takie komentarze!!! Jestem kulturalna osoba która nie piją alkoholu wiejcej niż raz w miesiącu, stronie od agresji, jestem wykształcona i kulturalna osoba oraz mam cele i wartości. Od kiedy to czy kogoś stać na dom za miastem opisuje czy ma prawa do normalnego życia?? Używajcie troche mózgu.

51

jet ~jet (Gość)17.07.2018 12:30

Panie prezydencie, dziękujemy za decyzję w kierunku cywilizowania życia w mieście i przywracania elementarnej kultury.

510

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat