Teraz za dnia piją i leżą po krzakach. Jak gęby darli tak drą, jak kobity lali tak leja, jak sikali tak sikają, bo Prezydent tego grodu przez 11 lat urzędowania o publicznych toaletach w mieście zapomniał. Taka kulturę propaguje i taka cywilizacje szerzy! Nic nie było robione dla osób chorych na alkoholizm, żadnej profilaktyki nic...nudne to jest. Dba tylko o stare baby, bo młodzi dawno z tej dziury uciekli i to przez rządy tego osobnika
Zobaczcie jak władza robi nas w balona. Zabrania nam się posiadania broni bo od ochrony obywatela jest Policja. Chociaż moim zdaniem policja jest narzędziem represji wobec obywatela, ale nie o tym. Aby czuć się bezpiecznie musimy płacić podatki na utrzymanie tego aparatu. A tu zamiast policjantów wprowadzić na miasto wprowadza się prohibicje. Wałek stulecia. I tak jest za każdym razem kiedy władza się o mnie martwi jestem pewien że wkrótce będzie mnie piekła odbyt. Jeszcze jedno. Kiedyś jak impreza się rozwinęła to panowie szli na stację, kupowali co trzeba, wracali do domu i kontynuacja imprezy przebiegała gładko. Dziś wsiadają pijani do aut i jadą do np. Gomulina. A patroli niema bo prohibicja więc są niepotrzebne. Durnota władzy mnie powaliła
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!