metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~PT ~~PT (Gość)03.12.2016 11:13

Uff. Całe szczęście że są pojazdy na które prawo jazdy nie jest potrzebne.

60

łukasz MoszczenicA ~łukasz MoszczenicA (Gość)03.12.2016 11:33

rozumiem że jak ktoś na pasach to nagle staje się świętą krową to on ma zachować szczególną ostrożność bo to on wchodzi na jezdnię a pasy są tylko wyznacznikiem tego miejsca trudno by koleś zahamował kilkutonowym autem na 2 metrach jak ktoś włazi z marszu na drogę "pasy" ja jak jestem w piotrkowie to zawsze na takich trąbię i mam w dupie czy rozjadę czy nie to oni mają uważać bo wchodzą na jezdnię ze dwa razy miałem kontakt już kolesia ze złożył mi usterko i co i nic nawet tego nie zgłosił że mu nie ustąpiłem bo by jeszcze dostał mandat za wtargnięcie na jezdnię tzn na pasy.....

115

Senior ~Senior (Gość)03.12.2016 11:48

Bzdury do n potęgi.

142

Piotr ~Piotr (Gość)03.12.2016 12:04

Oczywiscie,ze tak

58

P51 ~P51 (Gość)03.12.2016 12:07

Ludzka głupota, przecenianie swoich możliwości, mentalny niedostatek umiejętnoßci bezpiecznego poruszania się po drodze nie mają wieku. Są równomiernie rozłożone we wszystkich przedziałach wiekowych. Równie dobrze można by się domagać, by wszyscy kierowcy do np. 25 roku życia nie mogli prowadzić pojazdu bez obecności starszego kierowcy obok.

101

z ~z (Gość)03.12.2016 12:46

Widac po kierowcach ciezarowek jak te badania elminuja kretynow z drog.

141

gosc ~gosc (Gość)03.12.2016 13:09

Masakra jechać za staruszkami.Nigdy niewiadomo co chce zrobić bo mu sie nagle przypomniało że miał gdzieś skrecić.Już widze jak tacy psychotesty by przeszli.

415

hue ~hue (Gość)03.12.2016 13:14

bardziej kierowca po 18 roku to zagrozenie ;D

203

sklave sklaveranga03.12.2016 13:13

Geniusze dając pierwszeństwo pieszemu na pasach zapomnieli o najważniejszym. Kierowca jedzie i nawet gdyby to było 20 km na godzinę to czasami nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego. A pieszy ma czas by sobie popatrzeć i zdecydować czy może bezpiecznie przejść. To Państwo biorąc od każdego obywatela tak wyskoki haracz w postaci podatków opłat powinno każdemu zapewnić bezpieczne przejście po pasach. A nie winą obarczać kierowców albo pieszego. No ale skoro mamy takich geniuszy jak Morawiecki to nie ma czemu się dziwić. Polityk nie płaci żadnego podatku no bo ciężko pracuje a robol oczywista oczywistość płaci nawet podatek od umorzonych długów.
Więcej na http://sklave.manifo.com/

123

Piotrkowianin2 ~Piotrkowianin2 (Gość)03.12.2016 13:43

Przepraszam bardzo po 60 to jeszcze człowiek jest zdolny,silny,pracowity,niechorowity,otwarty na nowe perspektywy (tak twierdzi ZUS przynajmniej), więc śmiało jeszcze można śmigać za kółkiem, dopiero po 70 może być problem!!!

101

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat