no tak zapier...lac do 65 roku zycia w robocie trzeba ale prawka juz po 60 nie mozna. chory kraj, chorzy ludzie
Może 60 to bez przesady ale po 70 już badania mogły by być,ale nigdy państwo nie zrobi takiego czegoś w żadnym kraju tak nie ma.
kierowca po 60 lepiej jezdzi niz ta młodzierz radio na cały regulator i do dechy nawet nie słyszy jak za nim jedzie erka
Nie za daleko się ropzpedziliście a sam autor to debil krótko mówiac co miał na mysli pisząc artykuł .badania cszego chce robić skoro osoby z kalectwem jeżdżą po drogach i jest dobrze a jeśli chodzi o zdawalność po 60 roku zycvia moze być niska z jednego powodu to pokolenie nia ma styczności z komputerami więc jak ma zdać testy na nich.Jak by badania były w stanie określić czy ktoś sie nadaje czy nie to kierowcy zawodowi nie powodowali by wypadków.Autor jak i ci fachowcy ubliżają starszym osobą a po treści artykułu wątpię czy ten pPan powinien jeździć autem.Na drodze nie tyle zdrowie czy wiek sa ważne ale jak kto reaguje bo czasem ułamek sekundy decyduje być albo nie byc na tym świecie .Zrobiłem z półtora milona kilometrów jeżdżąc rążnymi pojazdami żadnego wypadku czy kolizji i mandatu a sytuacji pod bramkowych było co nie miara nie z mojej winy ale ja do końca zachowuję zoimną krew i spokojna reakcja .Moim zdanie rozwalić te wordy w cholerę i wrócić do starych zasad jak zxa komuny prosto i przejrzyście a nie siedzą w tych przybvydkach zastewpcy duyrektorów pochodzący z samorządów i trzepią kasę na naiwnych .Nie powinni byc czegoś jak prawo jazdy jedynie test z jazdy umiesz masz uprawnienia .Za komuny zrobiło sie na cieżarowe i majac prawko szło się do pracy bez zbędnych kwalifikacji i wymyslonych pierdół .Teraz chodzi o kasę by kursanta wydoic ile się da a jeździć i tak nie naucza bo ci co uczą im nie zależy
Czy autor wie, co napisał?
"Czy kierowca po sześćdziesiątym to zagrożenie?" Co autor miał na myśli? Może np. po 60. piwie?
Myślę że wydarzenia w naszej okolicy z okresu ostatnich wakacji dosadnie pokazują, że kierowca po 60 rż to zagrożenie na drodze.
w tym kraju dojdzie do tego że po 60roku życia człowieka uśmiercą nie będą musieli płacić emerytur będzie im sie bardziej to opłacać
Największym zagrożenie na ulicach Piotrkowa są rejestracje TK, EOP, i tym podobne. Pozdrawiam panią która zajechała mi dziś drogę przy FOKUSIE i następną która na chama wymusiła w rondzie na Sulejowskiej. Kochani 60 lat to jest dużo gdy się ma 20 lat ale czas szybko leci i niedługo też będziecie mieć 60 i co w tedy - utylizacja???
faktu nikt nie zmieni zginęła osoba, ale ile młodzi robią błędów , dla nich obowiązkowo zanim dostaną kwit w kieszeń o pozwoleniu do kierowania nawet rowerem POLECAM PSYCHOTESTY bardziej skomplikowane jak mają kierowcy zawodowi, ale też i badania dla starszych są wskazane, a dokładnie przepływ informacji SZPITAL - WYDZIAŁ KOMUNIKACJI ludzie po udarach , którzy nie mogą się samodzielnie poruszać i wysławiać nadal mają prawo jazdy i to na wszystkie kategorie, może w czasach takiego przepływu danych i inwigilacji niech ktoś pomyśli, druga sprawa miasta MAFII piotrkowa -kiedyś rondo w tym mieście , poważne kuku było , czu ktoś coś wspomniał, a może to prominent, albo jego dziecko a może jakiś policaj z góry pokonał znak i wpadł w ogródek, no właśnie i cisza :)))) to tylko jakaś mafia i jakaś polska :)))
Jak ktoś jest po czterdziestce i rozum ma nie w głowie a w pedale gazu to jest dopiero zagrożenie na drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!