metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wlodziooo ~wlodziooo (Gość)03.12.2016 16:52

powiem wprost każdy czuje się na siłach że będzie jechał ale nie każdy potrafi sie przyznać że już nie ma tego sprytu itd do jazdy jeśli lekarze by np wiedzieli że chory ma prawo jazdy sami powinni stwierdzać czy dana chora osoba z daną chorobą może prowadzić pojazd jeśli nie powinna już prowadzić to wydać zakaz prowadzenia lub kierowania na badania gdzie orzecznik by wystawiał papier choć w naszym kraju można kupić wszystko i prowadzić do końca życia samochód każdy człowiek najlepiej sam wie na ile go stać ale nie każdy przewidzi co będzie dalej

84

Antoni ~Antoni (Gość)03.12.2016 13:12

Niech epiotrków poda statystyki krajowe dot. wieku sprawców kolizji i wypadków, przestaniecie się podniecać, artykuł na weekend aby dać pożywkę do wypocin ludowi a lud kupuje ciemnotę !!, zabawne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

212

Kierowca ~Kierowca (Gość)03.12.2016 20:23

Pytanie retoryczne!!! przy obowjącym
aktualnie wieku emerytalnym także
dla kierowców.

70

Tutejszy ~Tutejszy (Gość)03.12.2016 21:17

Mój ojciec, w wieku 72 lat sam stwierdził, że ma trochę gorszą sprawność do prowadzenia samochodu i od tej chwili za kółkiem nie usiadł. Nie było to poprzedzone jakimś zdarzeniem na drodze. Po prostu zdrowy rozsądek.

70

H ~H (Gość)03.12.2016 21:45

Do 65 roku trza pracowac , to i jezdzic jest sie w stanie.takie moje zdanie.mam 40-ke

102

eoo ~eoo (Gość)03.12.2016 22:04

Taa wstawiajcie sie za staruzzkami..tylko poznienie placzcie że wam dziecko przejechal na pasach bo nie widzioł

47

BUMBUM ~BUMBUM (Gość)04.12.2016 00:01

Mnie ostatnio gość starszy w Polówce zaskoczył .. przeszedłem pasy i wchodziłem już na chodnik gdy on ruszył gwałtownie i gdybym nie odskoczył i padł na maskę spadając na chodnik to leżałbym w szpitalu dziś..
Ludzi takich powinni częściej badać na wzrok itd

54

Ja ~Ja (Gość)04.12.2016 05:17

Ale mlodzi przed 40 tez nie mają wyobraźni chodzi mi o panią która w przyglowie wyjechała mi centralnie Przed maske I Gdyby Nie zdrowy Rozsądek Przejechał b Y m jej tył auta bo ruszyła się jak żółw a jak po tym gdy o mało mi e było kolizji bo uciekł em na środek pasów ruchów i po tym stanąłem i zacząłem ścigać panią która fiatem marea wymusza pierwszeństwo zatrzymałem i zapytałem kto j e j dał prawo jazdy to powiedziLA Śpię. ......Będę jeździła hak chce a tobie h do tego. Pozdrawiam panią która zdała prawo jazdy z przyglowa Włodzimierzowa za worek kartofli albo pół świni bo tatuś załatwił

90

bajubaju ~bajubaju (Gość)03.12.2016 21:31

A co z piotrkowskiej taksówkarzami, którzy często majac powyżej 70 lat woza pasazerow stanowią zagrożenia zarówno dla swych klientów jak i innych uczestników ruchu.

90

ez gość ~ez gość (Gość)04.12.2016 13:19

Zaraz ,zaraz jak do roboty to do 67-go roku życia a najlepiej i dłużej i nikt się nie pyta czy zdrowie pozwala-dotyczy to również kierowców zawodowych i innych grup zawodowych gdzie jest ważna koncentracja, wzrok itp. Co do kierowców to o bezpiecznej jezdzie decydują głównie szare komórki których niektórym brakuje i brak wyobraźni- głupota żeby nie powiedzieć debilizm, szczególnie w grupie najmłodszych kierowców /wystarczy poczytać kroniki wypadków po weekendach/.

170

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat