Do 65 roku trza pracowac , to i jezdzic jest sie w stanie.takie moje zdanie.mam 40-ke
Mój ojciec, w wieku 72 lat sam stwierdził, że ma trochę gorszą sprawność do prowadzenia samochodu i od tej chwili za kółkiem nie usiadł. Nie było to poprzedzone jakimś zdarzeniem na drodze. Po prostu zdrowy rozsądek.
Pytanie retoryczne!!! przy obowjącym
aktualnie wieku emerytalnym także
dla kierowców.
Niech epiotrków poda statystyki krajowe dot. wieku sprawców kolizji i wypadków, przestaniecie się podniecać, artykuł na weekend aby dać pożywkę do wypocin ludowi a lud kupuje ciemnotę !!, zabawne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem wprost każdy czuje się na siłach że będzie jechał ale nie każdy potrafi sie przyznać że już nie ma tego sprytu itd do jazdy jeśli lekarze by np wiedzieli że chory ma prawo jazdy sami powinni stwierdzać czy dana chora osoba z daną chorobą może prowadzić pojazd jeśli nie powinna już prowadzić to wydać zakaz prowadzenia lub kierowania na badania gdzie orzecznik by wystawiał papier choć w naszym kraju można kupić wszystko i prowadzić do końca życia samochód każdy człowiek najlepiej sam wie na ile go stać ale nie każdy przewidzi co będzie dalej
Jak ktoś jest po czterdziestce i rozum ma nie w głowie a w pedale gazu to jest dopiero zagrożenie na drodze.
faktu nikt nie zmieni zginęła osoba, ale ile młodzi robią błędów , dla nich obowiązkowo zanim dostaną kwit w kieszeń o pozwoleniu do kierowania nawet rowerem POLECAM PSYCHOTESTY bardziej skomplikowane jak mają kierowcy zawodowi, ale też i badania dla starszych są wskazane, a dokładnie przepływ informacji SZPITAL - WYDZIAŁ KOMUNIKACJI ludzie po udarach , którzy nie mogą się samodzielnie poruszać i wysławiać nadal mają prawo jazdy i to na wszystkie kategorie, może w czasach takiego przepływu danych i inwigilacji niech ktoś pomyśli, druga sprawa miasta MAFII piotrkowa -kiedyś rondo w tym mieście , poważne kuku było , czu ktoś coś wspomniał, a może to prominent, albo jego dziecko a może jakiś policaj z góry pokonał znak i wpadł w ogródek, no właśnie i cisza :)))) to tylko jakaś mafia i jakaś polska :)))
Największym zagrożenie na ulicach Piotrkowa są rejestracje TK, EOP, i tym podobne. Pozdrawiam panią która zajechała mi dziś drogę przy FOKUSIE i następną która na chama wymusiła w rondzie na Sulejowskiej. Kochani 60 lat to jest dużo gdy się ma 20 lat ale czas szybko leci i niedługo też będziecie mieć 60 i co w tedy - utylizacja???
w tym kraju dojdzie do tego że po 60roku życia człowieka uśmiercą nie będą musieli płacić emerytur będzie im sie bardziej to opłacać
Myślę że wydarzenia w naszej okolicy z okresu ostatnich wakacji dosadnie pokazują, że kierowca po 60 rż to zagrożenie na drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!