jak kur**a nie wiesz jak było miedzy nimi ( a widac ze nie wiesz) to sie idi.oto nie wypowiadaj bo g**no wiesz a piszesz takie brednie. To nie jest Jej wina ! u kogos widzisz wszystko i wiesz najlepiej??? ciekawe...zacznij od siebie.
Grzesiu...nie zapomnimy, będziemy pamiętać zawsze!!!
Mam nadzieje że tam Ci będzie lepiej i zaznasz wiecznego spokoju. Tęsknie za kimś tak bliskim jak TY!!!
KOCHAM...
Uszanujcie rodzine i zmarłego proszę...
a Monika i tak ma za swoje, bez względu co o niej napiszecie...więc dajmy już spokoj
I znowu jakaś bzdura ..tu pisze niby że tęskni i wyjeżdża z Tą biedna dziewczyna ... Jaka to hipokryzja
I po co te słowa skoro sama wspominając tą kwestie nie szanujesz człowieka..Idź sie lecz..
A tak w ogóle ja na miejscu tej dziewczyny miałbym komentarze takich idiotów w głębokim poważaniu ...Szacunek dla niej ...
Wspominając kwestię tej dziewczyny nie szanujesz ani rodziny ani jego ... hipokryzja wszechobecna widzę ... Racja Mattafix
Tak się składa że znam Monikę i wiem że to jest Bogu ducha winna dziewczyna więc twoje
jest troche nie halo.. chcesz uszanować jego pamięć nie mieszaj w to innych...
z racji tego ze Grześ jest moją rodziną nie wprowadzę juz żadnego wpisu. szkoda tylko że w dzisiejszym świecie nie ma ludzi ktorzy rozumieja. aha i w żadnym stopniu nie obwiniam Moniki... nie ja jestem od osądzania. czytajcie czasem ze zrozumieniem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!