Co Ty człowieku piszesz? Zastanów się w co wpędzasz dziewczynę. Co znaczy że jak jedna osoba kocha, a druga nic do niego nie czuje to musi z nim być ? Twoje rozumiewanie idi_to mnie przeraża. Ale żeś mnie wqr... z samego rana.
Wypowiedzi pewnych "mądrych osób" to żenada.. szukanie winnego całej sytuacji..a jaki był dla niej?? Ktoś się nad tym zastanawia ?? a gdzie byli Ci wszyscy najbliżsi ??? Koledzy ??? Przyjaciele?? Nad tym się zastanówcie zamiast wypisywać brednie !!! Szkoda młodego chłopaka ale gdyby ktoś z ludzi którymi się ostatnio otaczał zareagował na czas pewnie bysmy nie musieli tracić czasu na tego typu dewagacje...
... ostatnie komentarze wydają mi się ze są poniżej krytyki.. jak już szukacie winnych to może wypadałoby sobie zadać pytanie kto zawiózł go do Piotrkowa ?? Dlaczego nikt nie zadzwonił na Policje ?? A i ja miałam nieprzyjemną styczność z tym człowiekiem.. On juz nikogo nie szanował..Dziwie się tylko tej dziewczynie że tak długo z nim wytrzymała... Po prostu szkoda człowieka
[To był wspaniały kolega, i przyjaciel... bedzie nam go brakowąło. On potrzebował wsparcia, pomocy... Gdzie byli Ci co sie od niego odwrócili??? Ludzie, chłopak miał wszystko dziewczyne która kochał na zabój, mnóstwo znajomych... a w jednej chwili stracił wszystko... On potrzebował Ciebie dziewczyno, byłas jedena osoba która mogła mu pomóc wyjsc z tej depresji... nikt tylko TY. On tak Cię kochał. Cóż z tego co mówił, robił to bys zwrociła na niego swoja uwage... A teraz co???? Zostały tyloko łzy, i pamiec o chłopaku który zatracił się z miłosci. On szedł, szedł do ciebie... I spotkał się ze smiercią.... taki finał, szkoda... łzy cina sie do oczu, ale on na to nie zasługiwał. Niech każdy teraz przemysli i kazdy wie o kogo mi chodzi, czy warto takim byc??? Ludzie jestescie dorosli ale macie sieczke we łbe!!! chamstwo!!! A przez to chamstwo Grzes jest na tamtym swiecie!!! I to wasza wina!!! takie jest moje zdanie.]
Trzeba było pomóc jak widziałeś/aś !!!!
A nie teraz takie pierdoły wypisujesz.
Wszyscy mądrzy po fakcie.
Niech spoczywa w pokoju..
Powiem tak...i niech to w końcu dotrze to Tych Waszych pustych głów, że Grzes może zrobił w życiu wiele błędów, popadł w depresje, ale czemu od razu wszyscy się od niego odsunęli??? Zostali nieliczni,którzy go wspierali i chcieli by znów zaczoł żyć jak dawniej! A teraz co??? jeszcze mu du...obrabiacie???!!! Jak Wy się Boga nie boicie! On wszystko widzi, być może siedzi obok Was i płacze...że nawet po smierci nie macie dla niego szacunku... Wystarczyło mu pomóc, porozmaiwac, pójsc do psychologa...cokolwiek! a nie jebać!!! Monika, Ty wiesz,że tylko Ty byłas w stanie to zrobić... To była miłosc i wiem,że takiego faceta, tak wpatrzonego w Ciebie nigdy już nie spotkasz.Byłas miłoscią jego życia,i z taką miłoscią poszedł do piasku... Pamiętajcie Wy wszyskie inne ofermy, ja WIEM,że mimo iż każdy miał go gdzies, w razie potrzeby służyl pomocą i był za Wami! uszanujcie pamięć o nim, ja wiem że on to widzi...czuje to... może w końcu do Was dotzre że zginoł wsapniały kolega, przyjaciel... On szedł do tego co kochał, i zginoł z jej imieniem na ustach...tka uważam i wiem że kidys sie spotakmy na tamtym swiecie jeszcze raz...[*]
Jesteście chorzy wszyscy Ci którzy chcielibyście obwiniać ta dziewczynę...
D..rne chłopki co nic nie wiedzą ...Podzielam opinie "aaa" NIE MOŻNA ZMUSIĆ DO MIŁOŚCI... Z tym id_ta "ja222222" chętnie osobiście porozmawiam.. Nic tylko się w_wic od rana..
[~:(:(;(;(] Ty nic nie wiesz o miłości !!! Jak był taki fajny trzeba było sobie go brac a nie pierd..ic że tylko ona mogła.. A ty stałeś i nic nie robiłeś i to Twoja wina !!! nienawidze takich idiotów... A jej życzę wszystkiego dobrego i pewnie jeszcze się zakocha i wreszcie będzie to prawdziwa miłość ....
a co to?? moda na sukces czy trudne sprawy?? takie pierdoły piszecie na forum ogolnym ze az zal dupe sciska. i pewnie to tej laski wina ze kolesia naj....nego auto przejechało tak?? normalnie rozpacz jak sie to czyta.
Żal... masz rację zet . Jaka niedorzeczność wina dziewczyny że naje_nego kolesia który sobie leżał na środku jezdni przejechało auto.. W takim razie wy wszyscy jesteście winni ze ostatnio nie wygrałem w totka tej kumulacji :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!