metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
``święty ~``święty (Gość)15.11.2012 12:06

Cytuję:
a co to?? moda na sukces czy trudne sprawy?? takie pierdoły piszecie na forum ogolnym ze az zal dupe sciska. i pewnie to tej laski wina ze kolesia naj....nego auto przejechało tak?? normalnie rozpacz jak sie to czyta.

a co to sie dzieje że nie puszcza moderator wpisów ???
Same głupoty to lecą a poważne wypowiedzi się zataja panstwo policyjne

00

[*] ~[*] (Gość)15.11.2012 12:41

nie wiem kim jesteś, ale raczej Ty też nie pomogłeś, i jak nie wiesz wszystkiego to się nie wypowiadaj, dużo ludzi starało się mu pomóc.

00

KingOfPersia ~KingOfPersia (Gość)15.11.2012 12:50

"zet" napisał(a):
a co to?? moda na sukces czy trudne sprawy?? takie pierdoły piszecie na forum ogolnym ze az zal dupe sciska. i pewnie to tej laski wina ze kolesia naj....nego auto przejechało tak?? normalnie rozpacz jak sie to czyta.

Nie to dalsze losy Klanu :)
Nie no jaka to niedorzeczność koleś nawalony jak helikopter leży na ulicy i przejeżdża go auto a tu próbuje się winic Bogu ducha winną dziewczynę ... No to ja w takim razie obwiniam wszystkich bo nie wygrałem ostatniej kumulacji w totka :)

00

KingOfPersia ~KingOfPersia (Gość)15.11.2012 12:54

"((;(;(" napisał(a):
~:(:(;(;( (Gość)
Powiem tak...i niech to w końcu dotrze to Tych Waszych pustych głów, że Grzes może zrobił w życiu wiele błędów, popadł w depresje, ale czemu od razu wszyscy się od niego odsunęli???

No właśnie czemu mu nie pomogłeś/aś ??? a nie piszesz pierdoły o biednej dziewczynie ??? Skąd wiesz ile ona przeszła? A ja jej życzę wszystkiego dobrego i napewno w życiu czeka ją jeszcze wiele dobrego i prawdziwa miłość .. Nie słuchaj tych bredni dziewczyno!!!

00

KingOfPersia ~KingOfPersia (Gość)15.11.2012 12:56

"~~ĄNONIM" napisał(a):
Trzeba było pomóc jak widziałeś/aś !!!!
A nie teraz takie pierdoły wypisujesz.
Wszyscy mądrzy po fakcie.
Niech spoczywa w pokoju.

O i takie trafne stwierdzenia popieram . Brawa dla Anonima

Komentarz był edytowany przez autora: 15.11.2012 13:18

00

aaaa ~aaaa (Gość)15.11.2012 13:43

To był bardzo sympatyczny chłopak, szalony,zawsze usmiechniety. Takiego go będe wspominać. jeszcze nie dociera do mnie to co sie stało..Zegnaj Grześ.[*]

00

laleczka ~laleczka (Gość)15.11.2012 13:57

"[* napisał(a):
"]nie wiem kim jesteś, ale raczej Ty też nie pomogłeś, i jak nie wiesz wszystkiego to się nie wypowiadaj, dużo ludzi starało się mu pomóc.

napewno Ty byłeś/aś jednym z nich.. i co zrobiliście ..nic.. gratuluję takiej pomocy ... tutaj chyba oczywiste że nikt nie ponosi winy.. Współczuję kierowcy do końca życia bym nie wsiadła za kierownicę ...
Co wy prostacy wiecie o związkach to my musimy sie męczyć całe życie... A wy nic tylko byście pili..

00

[*] ~[*] (Gość)15.11.2012 14:02

wiele osób mu pomagało, ale na siłę nikt w domu nikogo nie utrzyma, skąd wiecie kto co robił mądralińscy

00

:( ~:( (Gość)15.11.2012 14:07

Na pewno Grzesiek byłby zadowolony co piszecie o jego dziewczynie, gratulacje dla znawców, to nie jest jej wina, i również nie WSZYSTKICH jak ktoś napisał, bo nie jedna osoba mu pomagała i na pewno wszyscy się nie odwrócili, on nie popełnił samobójstwa, tylko zginął tragicznie a to różnica, ktoś również gratuluje pomocy, która była nieskuteczna- pewnie ktoś bardzo mądry- jak nie wiesz jak mu ktoś pomagał to się nie wtrącaj bo nie wiesz z kim i kiedy rozmawiał i na jaki temat...

00

``święty ~``święty (Gość)15.11.2012 14:18

"KingOfPersia" napisał(a):
No właśnie czemu mu nie pomogłeś/aś ??? a nie piszesz pierdoły o biednej dziewczynie ??? Skąd wiesz ile ona przeszła? A ja jej życzę wszystkiego dobrego i napewno w życiu czeka ją jeszcze wiele dobrego i prawdziwa miłość .. Nie słuchaj tych bredni dziewczyno!!!

dokładnie tak popieram !!! Znam ją i szkoda dziewczyny...
A jemu ... niech ziemia lekką będzie [*]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat