a co to sie dzieje że nie puszcza moderator wpisów ???
Same głupoty to lecą a poważne wypowiedzi się zataja panstwo policyjne
nie wiem kim jesteś, ale raczej Ty też nie pomogłeś, i jak nie wiesz wszystkiego to się nie wypowiadaj, dużo ludzi starało się mu pomóc.
Nie to dalsze losy Klanu :)
Nie no jaka to niedorzeczność koleś nawalony jak helikopter leży na ulicy i przejeżdża go auto a tu próbuje się winic Bogu ducha winną dziewczynę ... No to ja w takim razie obwiniam wszystkich bo nie wygrałem ostatniej kumulacji w totka :)
No właśnie czemu mu nie pomogłeś/aś ??? a nie piszesz pierdoły o biednej dziewczynie ??? Skąd wiesz ile ona przeszła? A ja jej życzę wszystkiego dobrego i napewno w życiu czeka ją jeszcze wiele dobrego i prawdziwa miłość .. Nie słuchaj tych bredni dziewczyno!!!
O i takie trafne stwierdzenia popieram . Brawa dla Anonima
To był bardzo sympatyczny chłopak, szalony,zawsze usmiechniety. Takiego go będe wspominać. jeszcze nie dociera do mnie to co sie stało..Zegnaj Grześ.[*]
napewno Ty byłeś/aś jednym z nich.. i co zrobiliście ..nic.. gratuluję takiej pomocy ... tutaj chyba oczywiste że nikt nie ponosi winy.. Współczuję kierowcy do końca życia bym nie wsiadła za kierownicę ...
Co wy prostacy wiecie o związkach to my musimy sie męczyć całe życie... A wy nic tylko byście pili..
wiele osób mu pomagało, ale na siłę nikt w domu nikogo nie utrzyma, skąd wiecie kto co robił mądralińscy
Na pewno Grzesiek byłby zadowolony co piszecie o jego dziewczynie, gratulacje dla znawców, to nie jest jej wina, i również nie WSZYSTKICH jak ktoś napisał, bo nie jedna osoba mu pomagała i na pewno wszyscy się nie odwrócili, on nie popełnił samobójstwa, tylko zginął tragicznie a to różnica, ktoś również gratuluje pomocy, która była nieskuteczna- pewnie ktoś bardzo mądry- jak nie wiesz jak mu ktoś pomagał to się nie wtrącaj bo nie wiesz z kim i kiedy rozmawiał i na jaki temat...
dokładnie tak popieram !!! Znam ją i szkoda dziewczyny...
A jemu ... niech ziemia lekką będzie [*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!