To nie była juz jego dziewczyna długi czas ... A problem to raczej był.... alkoholowy..
Po co się kłócić... niestety ale to życia chłopakowi nie zwróci... Wspaniały kolega, mega pozytywny i zawsze uśmiechnięty i takiego będę go pamiętała. I NIE OBRAŻAJCIE GO BO SZACUNEK TRZEBA MIEĆ DO KAŻDEGO! Łączę się w bólu z rodziną i chociażby na nią miejcie trochę szacunku co tu piszecie
[*][*][*] spoczywaj w spokoju [*][*][*]
Tak sie zastanawiam czy wszyscy, którzy sie tak tutaj wypowiadaja maja czyste sumienia i nie zrobili w zyciu zadnego bledu???....
Tak mu bylo w zyciu pisane...:(:(
o matko!dajcie juz spokój tej dziewczynie, nie chciała być z gosciem i tyle,nie wincie jej za jego smierc bo to ani jemu zycia nie zwróci ani jej nie ulży.Poza tym ten chłopak"święty" nigdy nie był i nie róbcie z niego aniołka.tyle.
wiem,że to nie była jego dziewczyna długi czas już, znałam ja i jego zanim zaczęli być razem i przez cały ich związek jak również teraz, żal po prostu,
Niech spoczywa w spokoju[*]
ogarnijcie sie jemu juz nic nie pomoże a człowiek ktory jest niewinny teraz do końca życia ma traume!!!!niech winny bedzie ten co nie tylko alkoholem go poczęstował skoro wiedzieliscie jakie ma problemy to kto go samego puscił w takim stanie !!!!przyjaciele od siedmiu boleści ...żallllllll!bez komentarza!
I takim oto sformułowaniem zakończyłbym to chora polemikę
szedł z jej imieniem na ustach? Nawalił się gościu i może bełkotał coś pod nosem śpiąc na asfalcie o 5 rano, a wy robicie z niego heroicznego bohatera romantycznego. No bez przesady!!!
Jesteśmy rodziną Grzesia i przykro nam wyczytywać o Nim takie rzeczy.wierzcie że nie wybaczymy sobie do końca życia że nie zdążyliśmy z pomocą.choćby byłby najgorszy( jak niektórzy sądzicie), należy mu się szacunek i choćby bylby najgorszy to odszedł ktoś kogo kochaliśmy!!!!!!!Grzesiu bedziemy tesknić. mamy tylko nadzieje ze TAM bedzie Ci lepiej i zaznasz wiecznego spokoju... NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH!!! NA ZAWSZE...
Własnie tak szacunek dla takich wypowiedzi ...Zawsze uważałam że tego typu portale wykorzystują bezmyślne smarki aby obsmarować innych...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!