Za rozwalanie piotrkowskiego sportu większość zawodników, kibiców pójdzie na referendum.
NIE PÓJDĘ NA REFERENDUM! ŻADNE PIO MNIE DO TEGO NIE ZMUSI. MAM DOŚĆ FAŁSZYWEJ NAGONKI NA PREZYDENTA!!
Człowieku, coś chyba ci się pomyliło: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1649221,prezes-concordii-skazany-na-kare-wiezienia,id,t.html
To jest paskudna manipulacja ze strony Pani Jarszak opłacanej przez prezydenta miasta K. Chojniaka. Pomyślmy - jaki wpływ na pomyłki mieszkańców składających dobrowolnie podpisy mieli wolontariusze PIO? Nie mieliśmy żadnego, nie legitymowaliśmy ludzi, którzy do nas podchodzili. W dobrej wierze przyjmowaliśmy wszystkie listy z podpisami od wszystkich.
Natomiast z pewnością, co okazało się po analizie list przez Komisarza, który jest do tego uprawniony, teraz wiemy, że otrzymywaliśmy także listy od osób z fałszywymi danymi. Przypuszczamy, że te listy przynosili obrońcy Chojniaka, którzy w ten haniebny, oszukańczy sposób chcieli powstrzymać inicjatywę referendalną. Tylko dlaczego Wy tak tego referendum się boicie? Dlaczego nie chcecie dopuścić do oceny urzędującego prezydenta?
No cóż, każdy ma prawo do swojego zdania. Ja widzę kto dostaje stypendia, jakie kluby dostają dotacje. Może jak przeanalizujesz,zmienisz zdanie. Pewnie PIO o tym nie myśli. Ale młodzi zdolni Piotrkowianie nie mają nic do stracenia.
WOLE KLUSKI NA PARZE:)ZWANE PAROWAŃCAMI...
No, skoro teraz wiadomo ile podpisów na listach było ważnych dlaczego PIO nie mówi o tym głośno ile faktycznie osób jest za referendum? Wzięło mnie na przemyślenia, Ile osób świadomie podpisało się za odwołaniem Prezydenta a ile za "stop podwyżkom"? hmm..
AKURAT!!! UCZCIWIE ZBIERALIŚCIE PODPISY??? WIDZIAŁAM TO POD BIEDRONKĄ NA KOSTROMSKIEJ,MACIE DZIWNE POJĘCIE O UCZCIWOŚCI!
Słuszna spostrzeżenie, warto jeszcze sprawdzić nazwisko rozpoczynające się na R. z nazwiskami członków zarządu niezależnego piotrkowskiego radia i epiotrkow.pl.
http://www.epiotrkow.pl/news/Beda-bronic-piotrkowskiej-Concordii,9421
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!