A kto powiedział że 15 Września coś się zmieni!!Ja wieżę że w Piotrkowie mieszkają normalni ludzie i mają swój rozum!!Poczekajmy na wybory a nie referendum które będzie nas kosztować ogromne pieniądze!!Szkoda że PIO nie bierze tego pod uwagę tylko pcha się do władzy!!
Wiem, że lubicie historie z życia,
Ta jest o szklarzu Marcinie.
Kładł się o zmroku, wstawał o świcie,
Marzył o pięknej dziewczynie.
Szklił wszystkim okna w całej mieścinie,
Oprawiał ślubne portrety.
Ale nie było dla niego w gminie,
Tej wymarzonej, jedynej kobiety.
Tymczasem lustra w jego warsztacie,
Wypełnia pustka i cisza.
Na pewno wszyscy tę pustkę znacie
I każdy z was tę ciszę słyszał.
Wreszcie zjawiła się pewna pani,
Wykwintna jak orchidea.
Chciała, by witraż strzelisty dla niej
Marcina miłość zaklęła.
a od kiedy pytanie jest równoznaczne oskarżeniu? o ile dobrze widzę, nikogo nie oskarżyła, tylko zapytała.
Do czego jest jeszcze zdolna tzw.(banda trzymająca władzę),bóg raczy wiedzieć.Tak się dzieje jak po 7-latach dojenia,można zostać rozliczony.A od koryta nie można ich oderwać!!!
Ciekawe kto i z czyich pieniędzy oraz ile zapłacił temu adwokatowi za reprezentowanie E.Jarszak? Chyba ze swoich nie zapłaciła. Co?
~epikller - zgadles..nie podpisalem sie...bo ja nie bawie sie w wojenke policzna...przygladam sie i mam ubaw po pachy :)
15 września obchodzimy święta:
- Dzień Solidarności z Osobami Chorymi na Schizofrenię
- Europejski Dzień Prostaty
Dlaczego akurat w takie święta wyznaczono referendum?
A to analfabetyzm w Polsce wciąż ma się dobrze?!
tak jest! wystarczy postawić parę budek z piwem i miasto pijane i zadowolone. można mydlić oczy dalej
"Mieszkańcy Piotrkowa zostali według niego pomówieni przez szefową telewizji w prowadzonym przez nią wywiadzie. - To pomówienie dotyczyło nazwania inicjatorów referendum oszustami....."
Panie Pampuch nie stosuj Pan takich sztuczek, bo mieszkańców w Piotrkowie jest blisko 80 tys., a członków PIO garstka.
A swoją drogą skąd, aż tyle zastrzeżeń do zebranych podpisów jeśli to wszystko jest takie klarowne, a nie szyte grubymi nićmi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!