A Chojniak ponoć uciekł z sesji i wystawił swoich zastępców bo przecież "on jest dobry i szlachetny" ....
Dokładnie tak!!!
Każdemu należy dać szansę i przyjąć. Owszem, zgadzam się, nie wolno głąbów "przepychać" do następnej klasy "na siłę", selekcja powinna odbywać się po pierwszym roku nauki.
Argumentacja kolegi jest nie na miejscu, bo przyjmowanie "głąbów" nie jest powodem konieczności zamknięcia szkoły. Osoby mniej inteligentne zdarzają się w każdej, nawet najlepszej, szkole. IV LO jest potrzebne i powinno dalej funkcjonować i należy ewentualnie zastanowić się nad podniesieniem jego poziomu. Co na to pani Dyrektor? Bo problem trochę ją chyba przerasta...
?????????
przechowalnie głąbów? Sam byłem uczniem tej szkoły i uwierz mi mały człowieczku zapewniam cie głąbów tam nie ma !
Do naszej szkoly uczeszczaja zdolni i mądrzy ludzie którzy zasługują potem na najlepesze studia. Nauczyciele są tam świetni ! Nie dajcie się IV Lo !
Z togo co wszyscy mogą zobaczyć w populacji naszego narodu rodzi się coraz mniej dzieci, IV LO powstało w latach gdy młodzieży było o wiele więcej. Teraz za kilka lat chętnych do tej szkoły będzie prawdopodobnie tyle co palców u jedej dłoni i wtedy taka szkoła będzie tylko ciężarem i najprawdopodobniej zostanie zamknięta. Lepiej przenieść do budynku innej szkoły a później w razie większych problemów połączyć. W ten sposób szkoła zostanie a nauczyciele nie będą się bać o utratę pracy za kilka lat. Ale to wszystko to moje zdanie, przemyślcie co jest lepsze.
Dokładnie, zgadzam się. Parę lat temu nie dopuszczali do matury tych, którzy nie uczyli się systematycznie... Za czasów p.Hollej IVLO miało swoją specyficzną personę (siejącą strach) tak jak do niedawna p.Grudziecka na Piomie...
hej kończyłam to szkolę i walczyłam tez o nią jak nie mieliśmy budynku i chodziliśmy na Strączyńskiego to jest szkoła z tradycjami nauczyciele to super wykładowcy skończyłam ją 10 lat temu i jestem zadowolona na studiach gładko szło z mojej klasy wszyscy ukończyli wybitnie szkołę i studia pracują w służbach mundurowych lub samorządach i powiem wam że będę wspierać protestujących bo tak samo walczyłam o te szkole 12 lat temu
jestes inteligentem ????????-dobre sobie-wez lopate i snieg odgarnij.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!