Nie oddamy naszego LO tak łatwo jak bedzie trzeba to zabieramy spiwory i spimy w szkole NIE BEDA NAS MIESZAC I TWORZYC JAKIS CHORYCH ZESPOŁÓW. NIE PODDAWAJCIE SIE. 8 LUTEGO ZROBIMY TO JESZCZE GLOSNIEJ :DDD 1 za wszystkich, wszyscy za jednego :)
Mój Boże co się dzieje w naszym mieście dzieje:
CO tu jest grane ??
ZAMIAST WYDAWAĆ KASĘ NA BUDOWĘ KOŚCIOŁA
Wybudujmy NOWE IV LO
Połączcie się w JEDNĄ SIŁĘ ! Kupcy,Kibice,Uczniowie
Mieszkańcy Piotrkowa.....Jak najszybciej referendum....póki jeszcze coś zostało...
Ten budynek kojarzy mi się właśnie z SP9, bo jestem absolwentką tej szkoły. Ale to było co innego, bo szkołę zamknięto, bo nie bardzo były tam warunki do nauki (piece kaflowe zamiast ogrzewania), a teraz nie rozumiem skąd pomysł przeniesienia?? Źle było??
Sobiepaństwo w magistratach coraz to większe.
Miasta toną w długach a oni sobie trzynaste pensje przyznają.
„Miliony na trzynaste pensje dla urzędników w Łódzkiem”
2012-01-20, Aktualizacja: dzisiaj 09:26
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1246147,miliony-na-trzynaste-pensje-dla-urzednikow-w-lodzkiem,id,t.html?kategoria=660#plus
Trzynasta pensja według obowiązujących przepisów wypłacana jest z wypracowanego zysku przez podmiot gospodarczy. A jaki to zysk Ci urzędnicy wypracowali????
No chyba że jako zysk potraktujemy to co zostaje ze środków z przeznaczonych na inwestycje.
Tylko małe halo ni ma pinindzy i ni ma inwestycji.
Jak długo jeszcze "wybrańcy narodu" będą stali ponad prawem???
No Domaracki,
Pokaż na co cię stać,
ale nie jeden raz
słuchaj, słuchaj, je je
piękne słowa mówią wszystko
lecz nie zmienią nic, ohoh..
http://sklave.manifo.com/
a co masz do zespołu?? My w oxfordzie też mamy jakiś poziom nie sądzisz? Że jesteśmy nie co słabsi nie znaczy że należy nas obrażać. Poziom u nas też jest wysoki!!! I jak nie zauważyłaś to my zdajemy i mature i egzamin zawodowy mam więcej przedmiotów niż w tych "elitarnych liceach" a po skończeniu mamy i zawód i mature jak już wcześniej pisałam.
Uczęszczałam do tej szkoły, niedawno zakończyłam edukację i muszę przyznać,że to były wspaniałe lata. W szkole jest niesamowity klimat, świetni nauczyciele, którzy potrąfią wpoić ważne watrości młódym ludziom. Szkoła ceni sobie patriotyzm, organizaowała i nadal organizuje świetne przedstawienia patriotyczne. Naprawdę nie rozumiem jak można przenięśc tę szkołę bez zgody uczniów, nauczycieli i to do jakiegoś przepraszam za wyrażenie, obsranego Oxfordu, Walczcie dalej, nie poddawajacie się ! jestem z Wami :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!