W GODZINACH PRACY URZĘDU TRWAJĄ LEKCJE, WIĘC chyba logiczne?
a głupszego wytłumaczenia niż to że najbliżej szkoły muzycznej to już sobie znaleźć nie mogli.
Szkoły i tak nie oddamy, będziemy walczyć do samego końca !. ;)
IVLO to dużo więcej niż się niektórym dignitarzom wydaje....
Honorowo walczyć będziemy ..do końca...
nie wiem dlaczego co niektórzy "mundrzy: w radzie miasta tak sobie wymyslili żeby akurat ta szkoła zostala przeniesiona!!!??? ta szkoła jest jedyna, która w jakikolwiek sposób wypełnia tę przepaść iedzy tzw.elitarnymi liceami a zespołami szkół, w których poziom czasem pozostawia dużo do życzenia.Ta szkoła daje sznase, nie twierdze, że jest ideałem, bo nie jest, ale pomyślcie ze skoro przyjmowani sa tam uczniowe z mnejsza śdenia niz ich rówieśnicy, przyjmowani do innych "lepszych"liceów i zdaj taka samą maturę, na takich samych zasadach!!!!
to znaczy, że tam dostają szansę, mają możliwości, o ile wieksza prace musza wykonac!!!
nie wierze, że przeniesienie szkoły nie bedzie równe z jej zamknieciem!!! to nie prawda!!! ten bełkot radnych to jakś farsa, ale niestety jak to bywa w naszym miescie , na bardzo marnym poziomie.
skoro jest mowa o przeniesieniu "odzieżówki" i "oksfordu" to dalczego nie połączyc tych szkół, bądź co bądź profilami zbiloznymi do siebie. W budynku po jednej z tych szkó umiescic dzieci z podsawówki a 4 lo zostawic tam d=gdzie powinno i JEST!!!!
ta szkoła tuła sie od dawna, teraz ma miejsce na ziemii i juz!!!
a czy miasto zapominało o zasługach 4 LO!!! medalu od IPN nie dostała dyr ILO tylko 4 LO.???
ej ludzie ogarnijcie sie, ta szkola i jej budynek naleza sie jak psu micha i tyle!!!
a Pan Panie prezydencie okaze sie zwykłym kłamcą....bo z okazji nadania szkole imienia był tak słodki ze az w d** strzelało a teraz co????
Urzędasy zapomnieli, że oni są dla nas nie my dla nich. przejeżdżałem akurat obok gdy manifestacja miała miejsce i widziałem jak pan a raczej cwaniaczek Chojniak uciekł przed uczniami IV LO. Najwyższa pora zrobić porządek z nim i tą jego hołotą. UCZNIOWIE IV LO JESTEM Z WAMI WALCZCIE DO KOŃCA NIE DAJCIE SIĘ TAKIM JAK CHOJNIAK...
każda pora jest dobra by bronić tego, co się kocha.
Bóg, Honor, Ojczyzna tak było jest i będzie IV LO będzie wszędzie nawet w urzędzie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!