Jak można dostać się po znajomości skoro WSZYSTKO przydziela komputer?
Kiedyś tak było, ale pozmieniało się trochę ;)
Jeśli uważasz, że TYLKO i wyłącznie komputer to musisz być albo bardzo naiwna, albo... bardzo Ci zależy, żeby inni w to uwierzyli;)
Nasz Najjaśniejszy po pikieci wykonał telefon do pewnej osoby i stwierdził, że teraz to na pewno szkołę zamknie, a jeśli protesty się nasilą to ograniczy grono pedagogiczne. Czy to nie szantaż? Może jednak referendum w sprawie odwołania tego chojraka?
Niektórzy sami chwalą się tym, w jaki sposób dostali się do szkoły. Wszystkie chwyty dozwolone, skoro nawet się z tym nie kryją!
Przeczytałam każdy komentarz zamieszczony pod tym artykułem i ich poziom mnie osłabił... Kłócić się o to która szkoła jest lepsza, najlepsza - dziecinne. Zamiast skupić się na tym co jest przedmiotem artykułu Wy jak zwykle kłócicie się o pierdoły... Gratuluję.
Niech przeniosą prezydenta miasta do innego budynku a IV LO do budynku urzędu miasta
Skoro SP10 mam problem z budynkiem to niech łączą podstawówki, a nie IV LO w to mieszają.
Za prezydentury Waldemara Matusewicza było podobnie. Tylko likwidacja i przenoszenie. W al. 3 maja 14 było Przedszkole i. Krasnala Hałabały. Tak kombinowali, tak kombinowali, ze przedszkole zlikwidowali część przenieśli do przedszkola na Kazimierza Wielkiego a część pracowników zwolnili. Budynek miał być przeznaczony dla pobliskiego MOK-u. A co się stało widać. Wydzierżawili i odbywają się tam dyskoteki dla emerytów tzw. "Bale Żywych Trupów".
Popieram. Najlepiej na ul. Wronią 76-90.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!