metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
black_angel ~black_angel (Gość)29.01.2012 15:38

"aaa101010" napisał(a):
A ja znam i takich, co to do I,II czy III dostali się nie dlatego, że są uczniami zdolnymi ale dlatego, że mają znajomości.

Jak można dostać się po znajomości skoro WSZYSTKO przydziela komputer?
Kiedyś tak było, ale pozmieniało się trochę ;)

00

beznickowa ~beznickowa (Gość)29.01.2012 17:34

"black_angel" napisał(a):

Jeśli uważasz, że TYLKO i wyłącznie komputer to musisz być albo bardzo naiwna, albo... bardzo Ci zależy, żeby inni w to uwierzyli;)

00

Myśliciel Myślicielranga30.01.2012 07:00

Nasz Najjaśniejszy po pikieci wykonał telefon do pewnej osoby i stwierdził, że teraz to na pewno szkołę zamknie, a jeśli protesty się nasilą to ograniczy grono pedagogiczne. Czy to nie szantaż? Może jednak referendum w sprawie odwołania tego chojraka?

00

gall ~gall (Gość)30.01.2012 09:12

Niektórzy sami chwalą się tym, w jaki sposób dostali się do szkoły. Wszystkie chwyty dozwolone, skoro nawet się z tym nie kryją!

00

Mała Małaranga30.01.2012 12:19

Przeczytałam każdy komentarz zamieszczony pod tym artykułem i ich poziom mnie osłabił... Kłócić się o to która szkoła jest lepsza, najlepsza - dziecinne. Zamiast skupić się na tym co jest przedmiotem artykułu Wy jak zwykle kłócicie się o pierdoły... Gratuluję.

00

o tam oj tam ~o tam oj tam (Gość)30.01.2012 14:16

Niech przeniosą prezydenta miasta do innego budynku a IV LO do budynku urzędu miasta

00

gość ~gość (Gość)30.01.2012 15:40

Skoro SP10 mam problem z budynkiem to niech łączą podstawówki, a nie IV LO w to mieszają.

00

Gall Anonim wersja uproszczona ~Gall Anonim wersja uproszczona (Gość)30.01.2012 16:53

Za prezydentury Waldemara Matusewicza było podobnie. Tylko likwidacja i przenoszenie. W al. 3 maja 14 było Przedszkole i. Krasnala Hałabały. Tak kombinowali, tak kombinowali, ze przedszkole zlikwidowali część przenieśli do przedszkola na Kazimierza Wielkiego a część pracowników zwolnili. Budynek miał być przeznaczony dla pobliskiego MOK-u. A co się stało widać. Wydzierżawili i odbywają się tam dyskoteki dla emerytów tzw. "Bale Żywych Trupów".

00

poinformowany ~poinformowany (Gość)30.01.2012 18:29

"Mysliciel" napisał(a):

potwierdzam ten szantażyk

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.01.2012 18:41

"o-tam-oj-tam" napisał(a):
Niech przeniosą prezydenta miasta do innego budynku

Popieram. Najlepiej na ul. Wronią 76-90.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat