w SP 16 jest tyle miejsc, że dzieci z SP 10 na pewno się tam zmieszczą. Pan Dyrektor Bednarek sobie poradzi. Przecież jest kolegą Pana Prezydenta. Dadzą radę!!! Ręce precz od IV LO!!!
Najlepiej żeby Pan "Prezydent" wrócił do poprzedniego zawodu- NAUCZYCIELA.Najlepiej niech zacznie uczyć w IV LO- ciekawe czy też będzie taki arogancki i despotyczny.
czy ktoś mógłby napisać co wynikło z poniedziałkowej rozmowy w URZĘDZIE MIASTA?
dlaczego protestowali wieczorem kiedy magistrat jest zamknięty???? protesty w moim mniemaniu organizuje się po to aby zwrócić na jakiś problem uwagę konkretnych osób. nie sądzę aby nocnego stróża interesował aż tak bardzo los IV LO.
Zdziwiony? W godzinach pracy urzędu odbywają się lekcje! A tak na marginesie - może stróż nocny jest bardziej zainteresowany niż urząd?
W celu wyjaśnienia :w trakcie protestu w Urzędzie Miasta trwała sesja i obecni byli wszyscy radni i prezydent miasta .Jeśli nie jesteś na bieżąco [a informowały o tym media] nie komentuj i nie wprowadzaj innych w błąd.
Zakończyć potańcówki w PASJI, a wprowadzić SP10. kiedyś tam było przedszkole, więc miejsce dla maluchów idealne. I rzut beretem od starego budynku 10.
sie nadajesz.
To jest budynek nalezacy do IV LO i żadna SP10 nie bedzie wchodzic na nasze miejsce, o nie!
kończyłem ta szkołe i jestem zdania że to grono pedagogiczne stoi za tym protestem uczniów .szkoła jak to szkoła wychowała mnóstwo alkoholików i alkoholiczek ale przynajmniej mam się z kim napić jak jest potrzeba :D
uczniowie wcześnie czy prędzej i tak opuszczą szkołe a nauczyciele nie i to oni manipuluja młodzieżą
Ty lepiej chłopcze wytrzeźwiej zanim znów zechcesz podzielić się z innymi swoimi przemyśleniami...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!