Jako mieszkanka Sulejowa to znam tych ludzi i dlatego się wypowiadam,a zwolenniczką starych czasów nie jestem i nie byłam.
Właściwie to nie byłem świadkiem tego rzekomego wydarzenia czy wypowiedzi, więc moja ocena jest subiektywna, ale Pani oceny brzmią tak, jakby dotychczas sprawująca władzę grupa była zbiorem czystości i cnót wszelakich, a teraz przyszli jacyś wandale i barbarzyńcy. Chyba każdy rozsądny człowiek zdaje sobie sprawę jak było i jest, i "odrobinę" naciąga Pani po prostu rzeczywistość.
nowe rządy = nowa jakość, czas się przestawić droga Pani,
jak pokazały rządy Pana Baryły "byle jak" już było,
i posprzątanie tego bałaganu nie będzie proste, ale życzę powodzenia nowej ekipie
władza nie jest dana raz na zawsze, a tu chyba ktoś o tym zapomniał...
Zgadzam się,ale nie wymienia się złego na złe.
to trzeba było droga Pani startować w wyborach
Teraz dopiero będą igrzyska: baseny, kolejki linowe, mostki, po dwa place zabaw na każdej ulicy i konsultacje społeczne na każdy temat! I kostka granitowa w siedemnastu kolorach. O jachcie dla każdego ucznia nie zapominaj …
Luzik czy dostałeś jakiegoś wstrząsu powyborczego czy może cierpisz na syndrom Baryły ?
Droga Pani Sulejowianko, rozpoczęła Pani dziś o 7.33 od komentarza, cyt:
Później jeszcze coś Pani wrzuciła, potem padły mocne słowa - zaczęła Pani obrzucać błotem całą nową grupę (patrz cytat powyżej) oraz jednego z radnych - ustosunkowałem się do tego w mojej poprzedniej wypowiedzi z g.12.53.
Mam wrażenie (może się mylę), że nic złego w tym, co się działo dotychczas Pani nie widziała i nie jest Pani zadowolona z wyboru mieszkańców?
Z Pani wypowiedzi wynika, że jest Pani uważną obserwatorką życia w Sulejowie. Wie Pani z jakim powodzeniem ktoś kierował firmą i doskonale wyłapała Pani, co ktoś inny powiedział. Bardzo jestem ciekaw - czy zauważyła Pani, że dotychczas cokolwiek było złe, a jeśli tak, to poproszę o konkretny przykład. Coś jak o tej firmie albo że ktoś coś powiedział (no chyba, że dotychczas w UMiG był istny Wersal.
Pożyjemy i zobaczymy.Ludzie się nie zmieniają.
????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!