szanowna redakcjo, moderatorze: ZMIEń ŁAKAWIE ZDJECIE w ARTYKULE już patrzeć na te uradowaną gembę nie mogie
Cóż rynek żyje bo pootwierały się tam fajne knajpy. Murek nie ma z tym na pewno nic wspólnego, chojniak raczej też nie. Dziury sia łata? Owszem przez ostatnie 3 tyg intensywnie... ciekawe, że zbiegło się to z zakończeniem zbierania podpisów przez pio...
weź się za uczciwą prace ,a nie od rana tu siedzisz i wypisujesz banialuki.
za taki wpis już bym ci założył sprawe,to zwykłe pomówienie.
chojniak to najgorszy prezydent jakiego miał Piotrków,15 września podziękujemy mu.
Hahahah..ja bym tak z tym pomówieniem nie leciał na twoim miejscu. Mój kolega dostał kase. Przyda sie na drobne wydatki. A kto na prezydenta? Pan Wiecznie Tropiący Złodziei? Czy ten pijus?
Napiszę coś co wielu nie zadowoli Chojniak to się pisze z dużej litery-ja też pisze szybko i można popełniać błędy!Jeżeli ten prezydent był najgorszy-to czemu ma 2-ą dekade.Pomówieniem jesteś Ty proszę się zapytac RODZIC[ÓW!!!cytat="sklave"][/cytat]
A ja, cała moja rodzina, moi znajomi i sąsiedzi NIE idziemy;))
Ty martens! Ja niestety mam pracę-uczciwą!!!Nie tak jak TY-bobku1
Może ktoś wymieni osiągnięcia Pana Prezydenta żeby nie głosować za Jego odwołaniem?!
Prosze odwoływać prezydenta-sami go chcieliście przez 2-e dekady.A teraz co? odwidziało się???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!