Kręci się od dawna,co widać gołym okiem.Mam rodzinę,która przyjeżdża z wielu stron Polski do nas i oni widzą a Ty nie?przepraszam,może trzeba usunąć jakąś kataraktę z ocząt?
Tak to przyślij mi link gdzie było to opublikowane dużo wcześniej no chyba że pracujesz w UM i wiadomości z pierwszej ręki masz :)))
Przestaniesz w końcu pisać od rzeczy?!Zaczynasz znów trolować :)))
Przepraszam co do tej pory kręci się z incjatywy Pana Prezydenta?!
A co jak UM nie będzie miało na spłatę kredytów?Chojniak z własnej kieszeni wyłoży?
Dajcie już spokój z tymi kosztami referendum. Te 100 tys zł w porównaniu z grubymi milionami wydanymi przez Chojniaka na nieważną już dokumentację biblioteki 1,5 mln zł czy na murki i wieże kolejne miliony. Do tego zastawione szkoły i ośrodki sportowe pod pożyczki...i hala balonowa przepłacona i kupiona od rodziny radnego (sprawa w prokuraturze). Jaki najlepszy prezydent ?!?!?, obudźcie się ludzie, przestańcie majaczyć. Chojniak nie daje rady, i mówią o tym fakty!
masz takie prawo.
->Do Ali... "Mogli wcześniejsi włodarze dbać o stan dróg i teraz nie byłoby takiego problemu. Najlepiej tego utopić w łyżce wody a wcześniej oskarżyć o wszystkie plagi egipskie".
Aluniu, dokładnie też tak to odbieram. Tamci byli idealani, zwłaszcza Ci co w pierdlu kończyli...
Wy tak tym pierdlem nie szafujcie, bo jeśli (a mam nadzieję, że tak) przyjdzie tu rzetelna kontrola, to zobaczymy, kto w tym pierdlu zamieszka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!