Jula czy nie zauważyłaś czasem, że te wszystkie zabiegi upiększające miasto zaczęły się dopiero jakoś niedawno, kiedy to zaczęto zbierać głosy za referendum? Jeżeli ktoś kładzie asfalt nawet na takich uliczkach jak Hutnicza to świadczy to tylko o panice.
A swoją drogą panie prezydencie czy nie trzeba było tergo asfaltu na ulicy Hutniczej pociągnąć od razu dalej aż do siedziby firmy JUKO na terenie dawnej huty. Przecież to tylko kilkadziesiąt metrów a tam za bramą wjazdową dziura na dziurze.
Czasami mam dość takich klakierów Pana Prezydenta :(((
Ja podejrzewam, że to pracownicy magistratu się tutaj wypowiadają. Pewnie mają taki zapis w swoich zakresach obowiązków.
Zostanie Chojniak na stanowisku do końca kadencji to z Piotrkowa zrobi sie Pipidówka Trybunalska
Nie, nie z zemsty. Z zemsty to bym wrzuciła komuś mołotowa nocą do domu.
Książkę kończę, żeby nie poszły w zapomnienie szalbierstwa, oszustwa, kradzieże i aroganckie traktowanie bliźniego. Jak mówię - na wszystko mam dokumenty, opieczętowane, podpisane.
No pewnie!Myślę że Pani Aga już nie będzie więcej zaprzeczać :)))
Dlaczego nie zamieszczono mojego komentarza? Był niezgodny z regulaminem??????????????????????????????????????????
Polska, to dziwny kraj. Kto w pierdlu nie siedział ten jest nikim. A Prawy Mąż Stanu jest nękany i gnębiony przez nędzne PIOruństwo... Oj biada Ci Narodzie, biada...
Szanowny Administratorze, dlaczego jesteś stronniczy i blokujesz posty poparcia dla Prezydenta? Podobno żyjemy w kraju demokracji i wolności słowa... czy to zgodne z regulaminem???
Pisarke na forum mamy, to ciekawe. faktycznie, tutaj mozna poszczycic sie swoimi umiejetnosciami polonistycznymi heheheheh
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!