A czy według ciebie dotychczasowe, w rekordowej liczbie przeprowadzone kontrole były nierzetelne? Może swoimi spostrzeżeniami podziel się z sądem, zobaczymy jak rozstrzygnie. M
A wiesz coś więcej niż kazali ci napisac ci od Pampucha, Matusewicza i inni spragnieni. Bo cytujesz bezkrytycznie. Łykanie wszystkiego co podsuwa propaganda jest niezdrowe, nie mów że nie wiedziałeś?
Maszyny też kupiłem dzięki zaciągniętym kredytom, zastawiłem wtedy dom. Spłaciłem kredyty na maszyny, biorę kolejny kredyt i buduję nowy dom dla dzieci. Tak to już jest na świecie, pieniądze są w bankach, nie rosną na drzewach!
Już się podzieliłam.
Mam trzy czwarte książki napisane na ten temat. Poparte dokumentami. Żebyś się nie zdziwiła, bo Ci głupia mina może zostać na dłużej
Jakie fakty?to TY majaczysz jak cała klika z PIO,której aż ślinka cieknie na samą myśl o władzy.
Tak,tak,ludzie słabi są ludźmi mściwymi.Była już wiele kontroli i jakoś nic.
A oburzony nie byłeś jak Hala przy Sienkiewicza,dar Amerykanów dla piotrkowskiego społeczeństwa,została sprzedana dziwnym trafem bliskiemu krewnemu Matusewicza,za jego zresztą kadencji??
Dziwię się bo myślisz jak przedszkolak,myślisz,że nikt nad tym nie czuwa,uważasz,że tam ludzie z księżyca spadli?
Widać wszystko a jeżeli uważasz inaczej to startuj sam na Prezydenta i pokaż co potrafisz bo jak na razie to potrafisz krytykować i nic więcej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!