Co się dziwisz, demokracja jest. Każdy może nawoływać zgodnie ze swoim sumieniem. A tak na marginesie, skąd masz informacje o takim spotkaniu? Byłeś na nim, a teraz wynosisz?. To może zmień swój nick na bardziej adekwatny. Ja proponuję "kret".
Bądź konsekwentna/ny. Na innych forach podpisujesz się zupełnie innymi nickami...:)
Czyli wg Ciebie teraz jest dobrze i sumiennie?!
Nie ide na referendum jak moja rodzina i znajomi, nie ma szans aby obłuda wygrała, juz przycwaniakowali, ze zebrali podpisy pod referendum, tylko szkoda, że pampuch sam nie wyskoczył zbierac te podpisy, tylko młodych łapali, co nie maja pojecia o co w tym chodzi
To razem ile osób? :)))
Do tej tam całej Agi: Żałosne, na polecenie sekretarza, siedzieć tak na obu forach i wklepywać anty-PIO idiotyzmy! No, ale się pensję urzędasa bierze, to się klepie!
Nie prawda! Ja piszę z własnej inicjatywy, a pan Munik nic mi nie każe!
Robione przeze mnie wpisy motywuję tym, że pan Chojniak jest najlepszym prezydentem Piotrkowa po odzyskaniu wolności w 1989 roku. Pozdrawiam.
A jednak referendum sie do czegos przydaje :)))
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1951424,stawki-za-odbior-smieci-w-piotrkowie-beda-nizsze-prezydent,id,t.html#8ca01ba242b0e148,1,3,5
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!