A wystarczyłoby, żeby wszyscy się skrzyknęli i wyszli na ulice i obojętnie jaki zawód wykonują, a władza zaraz klęknęłaby na kolanko. Potem lud powinien napisać konstytucję taką, której żadna partia nie mogłaby zmienić, a wedle której rządzący musieliby służyć narodowi, a nie obcym interesom.
Kołodziejczak zamiast ruszyć na Warszawę, blokuje drogi, i czeka na zaproszenie Kaczyńskiego do rozmów na Nowogrodzkiej!? On nie dba o rolników tylko o swoją kieszeń, Srock go nie poparł, to znalazł.......w Czarnocinie!?
ja tam wolę hiszpańskie i
pomidory, ogórki z grecji a kartofle z turcji bo sa tansze
Kolejne święte krowy po górnikach tylko daj i daj zabrać KRUS to pała zmięknie.tylko dotację dawać i doić państwo bo susza,bo wichura, bo powódź, bo zimno , bo ciepło daj i daj Polsko a traktory po 500 tyś taka bieda na wsi
Mieszkańcy powiatu,za półtora roku wybory,do lokali wyborczych zabierzcie swoje mózgi,żeby później znów nie było płaczu !
Średnia z powiatu to 65% głosów na pis,na Dude ok. 70%,i tak kadencja po kadencji,a teraz płacz !
Wcale mi was nie żal.
Głupota musi kosztować.
Maja prawo do obrony własnego dobrego imienia , ten rok dla wielu będzie ciężki do przetrwania , niestety odczujemy to w cenach produktów rolnych.
Z szacunkiem dla rolnika
Brawo. A elektorat z Piotrkowa niech siedzi cicho. Wybraliście Antka to macie. Z tą mentalnością macie to na co zasłużyliście.
Wcześniejszym protestom byłem przeciwny ale ten uważam że jest słuszny bo zaczyna się bardzo źle dziać wiadomo że jeśli nawozy poszły tyle do góry to wszystko odbije się na nas, bo albo rolnik kupi i my za to zapłacimy albo nie kupi będzie miał mniejsze plony a co za tym idzie mniej produktu na rynku a co za tym idzie wyższa cena
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!