Średnia z powiatu to 65% głosów na pis,na Dude ok. 70%,i tak kadencja po kadencji,a teraz płacz !
Wcale mi was nie żal.
Głupota musi kosztować.
Mieszkańcy powiatu,za półtora roku wybory,do lokali wyborczych zabierzcie swoje mózgi,żeby później znów nie było płaczu !
Kolejne święte krowy po górnikach tylko daj i daj zabrać KRUS to pała zmięknie.tylko dotację dawać i doić państwo bo susza,bo wichura, bo powódź, bo zimno , bo ciepło daj i daj Polsko a traktory po 500 tyś taka bieda na wsi
ja tam wolę hiszpańskie i
pomidory, ogórki z grecji a kartofle z turcji bo sa tansze
Kołodziejczak zamiast ruszyć na Warszawę, blokuje drogi, i czeka na zaproszenie Kaczyńskiego do rozmów na Nowogrodzkiej!? On nie dba o rolników tylko o swoją kieszeń, Srock go nie poparł, to znalazł.......w Czarnocinie!?
A wystarczyłoby, żeby wszyscy się skrzyknęli i wyszli na ulice i obojętnie jaki zawód wykonują, a władza zaraz klęknęłaby na kolanko. Potem lud powinien napisać konstytucję taką, której żadna partia nie mogłaby zmienić, a wedle której rządzący musieliby służyć narodowi, a nie obcym interesom.
Śp Lepper walczył o dobro wszystkich rolników , a pan Kołodziejczyk o wybrańców.
Traktory piękne , fury piękne i po o się wieszać? Może lepiej nie brać kredytów , sprzedać część majątku i żyć biedniej ale w spokoju ? Jak się dzisiaj na was patrzyłem to nie widziałem za dużo smutku .Jak jeszcze raz się do roboty spóźnię to macie ...... Młodzi ludzie maję kredyty na mieszkania i co mają zrobić? Panie KOŁODZIEJCZYK
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!