Już jak nie pasuje to dotacji nie brać albo wywalić z pracy w zakładach zaraz będę lepiej
Brawo popieram Was. Tylko aktywny protest pozwala na uzyskanie i realizację poprawny bytu. Rolnictwo nadal jest zapominane i źle traktowane - jakoś to będzie i jakoś dadzą sobie radę.
nie pokazujcie tego pana jeszcze nie nadszedł jego czas i mam nadzieje że nie nadejdzie
niech zmieni branże
Nie rolnicy też zaczną W czasie żniw blokować wjazdy na pola. Ale nie sorki nie mają na to czasu. Praca rolnika nie jest łatwa. Ale która jest ?
Według mnie to celowe działanie, aby napuszczać ludzi na rolników. Zamiast utrudniać życie rządzącym oni utrudniają życie zwykłym ludziom. Nie dajcie się na to nabrać i skłócać Polaka przeciw Polakowi. Skłóceni jako naród przegramy. Napuszczanie, na nauczycieli, na medyków, na górników, na rolników, na policjantów, na przedsiębiorców itd. służy tylko władzy.
Kolejny, który chce wskoczyć na poselski stołeczek kosztem zwykłych ludzi. Im bliżej wybory, tym więcej będzie różnych akcji, spotkań, obietnic (znacie bajkę o S12 od pana M., albo 100 mln dla każdego Polaka od pana W.)... a po wyborach zwykła szara rzeczywistość... i tego się nie da, tamtego się nie da, tutaj przepisy, tam brak funduszy... i 4 latka upłyną w dobrobycie na Wiejskiej.
Do Warszawki niech jadą i tam protestują. Tutaj tylko robią sobie wrogów blokując drogi zwykłym obywatelom. Szkoda że nie powiedzą jak wygląda hodowla świnek. Niemcy i Holandia przywożą małe prosiaki i płacą im za odchowanie. Potem zabierają do siebie. Taka oto Polska hodowla trzody. Wstydzili by się wychodzić i blokować dla Niemca.
Trzeba zaczekać jak zaczną się roboty w polu i im wtedy blokować wjazdy.karac i jeszcze raz karać, ja nie mam zamiaru stać at rany w korkach po pracy bo chlopstwu się nudzi
Drogi są Państwowe i nie powinni blokować dróg jak prawem co temu są winni kierowcy Boni też pracują iusza dojechać z towarem albo ludzie do pracy. Zabrać wszystkie dotacje tym co wyjadą Dostają na wszystk i jeszcze im zle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!