EEEEtam, przed wyborami przywiozą pisowskie wagony plus, a chłopy jak to chłopy znowu zagłosują na pis, taka już sprzedajna warstwa, a po wyborach będą protestować, żałosna ta Polska wieś zaczadzona pisostwem!
Trzeba sprawdzić tych hodowlancow , czym karmią zwierzęta, tablica Mendelejewa
Najpierw sami wybrali, a teraz blokują drogę mi, osobie, która nie głosowała na socjalistów. Pochwała logiki!
Drogi są Państwowe i nie powinni blokować dróg jak prawem co temu są winni kierowcy Boni też pracują iusza dojechać z towarem albo ludzie do pracy. Zabrać wszystkie dotacje tym co wyjadą Dostają na wszystk i jeszcze im zle
Trzeba zaczekać jak zaczną się roboty w polu i im wtedy blokować wjazdy.karac i jeszcze raz karać, ja nie mam zamiaru stać at rany w korkach po pracy bo chlopstwu się nudzi
Do Warszawki niech jadą i tam protestują. Tutaj tylko robią sobie wrogów blokując drogi zwykłym obywatelom. Szkoda że nie powiedzą jak wygląda hodowla świnek. Niemcy i Holandia przywożą małe prosiaki i płacą im za odchowanie. Potem zabierają do siebie. Taka oto Polska hodowla trzody. Wstydzili by się wychodzić i blokować dla Niemca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!