metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zapracowany ~zapracowany (Gość)30.06.2010 15:18

Nie wiem skąd czerpią etatowi komentatorzy środki do życia i na opłaty cały dzień pisząc komentarze.

00

Lola ~Lola (Gość)30.06.2010 15:19

"kngk" napisał(a):
Co poniektórzy na tym forum EPiotrków znajdują się w każdym temacie!!! Cóż za wiedza,inteligencja!!!!

Przepraszam bardzo, a czy Tobie dla przykładu ktoś broni wypowiadać się tutaj otwarcie na każdy temat?? Bo uwagi w rodzaju Twoich kilku zbędnych słów tylko zaśmiecają forum i nie wprowadzają do dyskusji niczego konstruktywnego. Ale jeśli masz ochotę wymienić poglądy na pewne sprawy i dołączyć do grona mądral i prześmiewców to serdecznie zapraszam!

00

97-300 97-300ranga30.06.2010 16:33

"Lola" napisał(a):
Ale jeśli masz ochotę wymienić poglądy na pewne sprawy i dołączyć do grona mądral i prześmiewców to serdecznie zapraszam!

Ty to sobie możesz babcie na obiad zaprosić.Powiem Ci krótko,po co mówić idiocie że jest idiotą,jak idiota i tak tego nie zrozumie.Ignorujcie państwo tą "panią"a może towarzyszkę,przybłęde na tym forum.

00

97-300 97-300ranga30.06.2010 17:33

Gdyby głupota miała skrzydła,fruwałabyś jak gołąbek.

00

97-300 97-300ranga30.06.2010 17:43

CZŁOWIEKU wrodzona kultura nie pozwala mi ubliżać takim wyrodkom społecznym, jak ty. I na pewno nie dam ci tej satysfakcji, nie będziesz miał radochy, bo tylko takimi niskimi, podłymi instynktami żyjesz. W głowie PUSTO, pełno frazesów: precz z komuną, precz z idiotami. Człowieku, czy Ty naprawdę masz coś z osobowością?? Pozostaje mi tylko wierzyć, że żyjesz gdzieś tam na marginesie życia społecznego, bez horyzontów, bez perspektyw, bez wpływu na świat.
Oświadczam Ci prywatnie, bo nie zamierzam robić afery na forum:
WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI MA SWOJE GRANICE. TO NIE JEST TAK, ŻE NIEUKU WYWALCZYŁEŚ SOBIE KAPITALIZM I MOŻESZ RZUCAĆ KALUMNIE NA WSZYSTKICH WOKÓŁ! OTÓŻ WIEDZ, ŻE MIMO WSZYSTKO ŻYJEMY W PAŃSTWIE PRAWA I MAM PRAWO PODAĆ CIĘ DO SĄDU ZA OSZCZERSTWA I IMPUTOWANIE MI INTELEKTUALNEJ IMPOTENCJI. BO IMPOTENTEM MENTALNO-FIZYCZNYM JESTEŚ ty! KONIEC. I PROSZĘ NIE ZADAWAJ SOBIE TRUDU ODPISYWANIA, BO I TAK TEGO NIE ODCZYTAM! Żegnam, dla mnie nie istniejesz, nie ma cię. I ja dla ciebie też nie istnieję, proszę omijać moje wypowiedzi szerokachnym łukiem.Tak pisze do mnie "kulturalna"lola

00

jks ~jks (Gość)30.06.2010 19:52

"97300" napisał(a):
ŻYJEMY W PAŃSTWIE PRAWA I MAM PRAWO PODAĆ CIĘ DO SĄDU ZA OSZCZERSTWA I IMPUTOWANIE MI INTELEKTUALNEJ IMPOTENCJI.

Pozostawiam to bez komentarza.Sama treść tej wypowiedzi świadczy o ......

00

Korwin ~Korwin (Gość)30.06.2010 19:58

"97300" napisał(a):
Tak pisze do mnie "kulturalna"lola
cytat

Niech nie straszy,,,,groźby też są karalne...do 2 latek.A potem na Wroniej z robieniem zalewajki może mieć problemy.
Emancypantka się znalazła!!!!ha,ha,ha

00

hjk ~hjk (Gość)30.06.2010 22:07

lola!!! z czym kojarzy mi się to imię???? A..aa już wiem..z ..

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.06.2010 23:07

Ale z czym, bo w końcu nie napisałeś? Czyżbyś był jednym z tych, którym wszystko się z d**ą kojarzy?
Mnie się kojarzy ze, wspominanym już na łamach tego forum, świetnym niemieckim filmem "Biegnij, Lola, biegnij" z Franką Potente w roli tytułowej Loli oraz z piosenką bełchatowskiego zespołu Messalina "Stary wyga": http://komar.pno.wrzuta.pl/audio/9ijfTa1zZNX/messalina_-_stary_wyga
Ten kawałek ma już chyba z 15 lat. Ciekawe, czy go zagrają na piątkowym koncercie w naszym grodzie?
Ale chyba się OT zrobił i to mocny, więc EOT.

Komentarz był edytowany przez autora: 30.06.2010 23:09

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)30.06.2010 23:13

Gość jest beznadziejny tak jak Chojniak miałem okazje z nim gadać więc mówie gdyby nie Matusewicz tkwił by na Piomie i drżał by o posade.W sprawie sprzedazy stadionu ptaszyskowi też miał coś do powiedzenia.Polityczny trup no ale w PT wolno wszystko

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat