Na taką zapowiedź oczekuję od kilkunastu lat. Do tej pory każdy z prezydentów ignorował nawet uzasadnione moje skargi i wnioski. Tylko żeby prezydent Czapla nie zatrudnił w urzędzie miasta obecnego radnego Pawła Ciszewskiego. Jeżeli mi da słowo honoru, to rozważę poparcie jego kandydatury.
Ten radny w mojej ocenie zachowuje się jak Palikot.
I taka osoba jak Andrzej Czapla zostanie prezydentem. Przecież każdy kto go zna, to wie, że ma słaby charakter. Piotrków nie potrzebuje takiej osoby.
Jestem przekonany ,że Pan radny Andrzej Czapla to dobry kandydat na wiceprezydenta.A prezydentem zostanie Jan Dziemdziora.
Tylko nie pan Dziemdziora. On jest dobry na społecznika a nie na urzędnika. Pan Czapla jest najlepszym kandydatem na prezydenta naszego miasta. Powodzenia. Cała moja rodzina na pana zagłosuje.
Ps. Myślę, że kampania wyborcza będzie lepsza jak Komorowskiego.
No nareszcie!. Bardzo długo trzymał pan konkurencję w niepewności. Na pewno pan wygra.
Myślę, że Czapla byłby dużo lepszym prezydentem niż Chojniak, za którego prezydentury miasto wygląda tak:
I nie są to jakieś zakamarki gdzieś w bocznych uliczkach, tylko sąsiedztwo przystanku Dworzec PKP - tak prezydent wita przyjeżdżających do naszego miasta koleją lub autobusami PKS.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!