Popieram,komu w droge temu wrotki.Stop komunie!
Jesteś pewny?
"mieszkaniec-PT" napisał(a):
Mógłbym ci zripostować tą wypowiedź, ale mam w sobie choć trochę kultury
Jesteś pewny?[/cytat]
Nie pisz do mnie bo Cie ignoruje. Co do twojej osoby to inny temat i tu przyznaje mam brak jakiegokolwiek szacunku:).
Popieram z całego mego kamiennego dla tego osobnika serca!! Ignorować ignorantów! STOP ignorancji i niewiedzy! Pff porównywać Koreę... Pozdrawiam mieszkańcu PT
Głosuję na Czaplę. I to dlatego, że myśli poważnie o inwestycjach! Za obecnego prezydenta nic się dzieje w tej kwestii a w porównaniu z innymi miastami Piotrków wypada bardzo blado. Kto nie wierzy niech przeczyta artykuł w Newsweeku:
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/ranking-prezydentow-polskich-miast--niezalezni--samorzadni--najlepsi,58581,1
Co poniektórzy na tym forum EPiotrków znajdują się w każdym temacie!!! Cóż za wiedza,inteligencja!!!! Taki Włostowic to już zachłystuje się samym sobą.Chyba zaraz się udusi.Wtórują mu inni/nie będę wymieniać/.
Lola,,,,miejsce baby jest przy garach,dzieciach....Pamiętaj.
Aktywność niektórych na EPiotrków zaczyna być śmieszna i zdumiewająco żałosna.W/g nich ,rację mają tylko tacy ,którzy zarazem są klakierami ich samych.Ponadto osobnicy Ci uważają że posiadają monopol na wiedzę oraz inteligencję.Z portalu próbują stworzyć poletko własnych przekonań,wizji i nadziei.Są dumni że mogą coś tam palnąć..ot tak sobie.Sądzą że ich teksty są nowatorskie,pełne bigla dziennikarskiego i nie potrzebują żadnej adiustacji tekstu.Są zatwardziali ,na wszystkim się znają?,,, podnieca ich ,w ich przekonaniu,zdumiewające mistrzostwo pisanych przezeń tekścików.Owszem,są wyjątki.Jak zawsze i wszędzie!!!Takich i poczytać można...Oby
No być może według Twoich marnych szowinistycznych przekonań tak. Tyle, że ja osobiście bym się przy samych garach marnowała. A tak spełniam się na obydwu poletkach i co? I domownicy są w siódmym niebie, bo ja Ci szczerze powiem, że kucharka ze mnie przednia. A i tutaj na forum sobie na swój sposób gotuję, tak doprawiam do czary, że aż niektórym wrzątek kipi ze złości i fala goryczy ich skromną kuchenkę zalewa :D Tobie też tutaj skromnie dostarczam rozrywki, bo w to, że się czegoś tutaj nauczysz, coś sobie uświadomisz, pobierzesz naukę od mądrzejszej od siebie kobiety w to... szczerze wątpię.
Czemu nie napisałeś jakiegoś błyskotliwego, zintelektualizowanego, powalającego erudycją tekstu, żeby głupią babę-Lolę usadzić i pokazać, gdzie jej miejsce?!
Ja Ci odpowiem dlaczego:
bo tacy jak Ty nie potrafią powiedzieć czegokolwiek ciekawego, odkrywczego, fascynującego.
Tacy, jak Ty ograniczają się do idiotycznych tekstów sprzed iluś tam lat, ba nawet stuleci i tyle.
Tacy jak Ty z powodzeniem spełniają się z włócznią w dłoni w roli pogromcy mamutów. Tyle, że one dawno wyginęły. Ty też jesteś już gatunkiem wymierającym, ale do muzeum z racji wadliwych norm estetycznych (etycznych) się nie nadajesz.
Pozdrawiam Cię, mimo wszystko, człowieku przedpotopowych idei. Ehh lecę do kuchni po miseczkę, żeby zebrać ten jad, który zapewne niedługo na mnie ktoś wyleje. Ciao, tschuess i czołem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!