Mam nadzieję,że Andrzej Czapla zostanie prezydentem i wniesie do relacji międzyludzkich życzliwość, zrozumienie dla wszystkich mieszkańców Piotrkowa bez podziału na ich i swoich, bo nie można dzielić Piotrkowian.To jest nasze miasto, bądźmy z niego i z nas dumni- wszyscy.
Film widziałem.Niezły.Kałużyńskim nie jestem.Dlatego ...pozostawiam ocenę tego obrazu innym.Nie jestem panem Wł,czy też LOLą,,,dlatego z wielkim zniecierpliwieniem oczekuję na recenzję z ich :prawych:i jedynie słusznych pouczeń i poruczeń..Lola i Wł-zniknijcie!!!!
Przecież komety też lśnią czasami,potem nie widać ich przez długie wieki.
Pozdrawiam WSZYSTKICH.
Piotrkowianinie, masz stuprocentową rację.
O tym filmie ja właśnie nieco wcześniej wspominałem.
Znakomity obraz kina niszowego.
Jaka akcja! Co za pomysł! Fenomenalny montaż.
10 lat minęło, a film wciąż we mnie żyje.
Że też u nas takie nie powstają!
Nasz, obejrzę, wyjdę z kina i nazajutrz już o nim nie pamiętam.
Uwielbiam filmy o takich właśnie klimatach, tak różnych od produktów Hollywoodu i - wstyd napisać - Bollywoodu.
A nasza Lola, z forum?
Znakomita babka, wywnioskować można z postów. Wiem coś o tym, bo podobna jest obok mnie, to coś niesamowitego.
Choć nasza Lola jest daleko inna niż ta z "Lola rennt", to jestem pewien, że gdybym był jej chłopakiem i gdyby musiała zdobyć i dostarczyć w ciągu 20 minut 100 tysięcy marek, by ocalić moje życie, to z pewnością podjęłaby się takiego karkołomnego zadania.
A my wcale nie musimy występować w roli adwokatów Loli.
Ona sama znakomicie broni się swoimi wpisami, pełnymi wiedzy, inteligencji i wrażliwości.
Atakujących tę mądrą kobietę - ignorujmy.
To najlepsze, co możemy dla Loli zrobić.
Jesteśmy na forum z własnej, nieprzymuszonej woli, ale od początku zdajemy sobie sprawę z tego, że ta dość obszerna przestrzeń gromadzi nie tylko pracowników perfumerii.
Pozdrawiam Cię, niezłomny tropicielu absurdów!
Jestem za Czaplą. Jestem za rozsądkiem, sprawiedliwością, uczciwością i dobrym działaniem.
A ja w pełni popieram kandydaturę pana Czapli. Uważam, że jest idealnym kandydatem na prezydenta Piotrkowa. Obecny prezydent szczyci się wieloma zasługami, natomiast tak naprawdę w większości są one kontynuacją jego poprzednika. Bardzo fajnie przyrównał obecną prezydenturę pana Chojniaka na forum pewien Piotrkowianin- super fotki -polecam - do tych fotek można przyrównać rządy naszego obecnego włodarza (dworzec jak nie z tej planety na pewno przyciąga gości- tak trzymać- wszystko inne tylko robione na pozór , a miasto coraz bardziej zadłużone) dlatego zagłosuję na Czaplę- pozdrawiam
Jestem za Czaplą. Dość pozerstwa i pozoranctwa. Koniec ze śmiesznymi inscenizacjami i przedstawieniami pseudo-historycznymi z jazdą dorożkami. Dtraszno i śmieszno. Wystarczy. Głosuj na Czaplę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!