Nie wiem skąd czerpią etatowi komentatorzy środki do życia i na opłaty cały dzień pisząc komentarze.
Przepraszam bardzo, a czy Tobie dla przykładu ktoś broni wypowiadać się tutaj otwarcie na każdy temat?? Bo uwagi w rodzaju Twoich kilku zbędnych słów tylko zaśmiecają forum i nie wprowadzają do dyskusji niczego konstruktywnego. Ale jeśli masz ochotę wymienić poglądy na pewne sprawy i dołączyć do grona mądral i prześmiewców to serdecznie zapraszam!
Ty to sobie możesz babcie na obiad zaprosić.Powiem Ci krótko,po co mówić idiocie że jest idiotą,jak idiota i tak tego nie zrozumie.Ignorujcie państwo tą "panią"a może towarzyszkę,przybłęde na tym forum.
CZŁOWIEKU wrodzona kultura nie pozwala mi ubliżać takim wyrodkom społecznym, jak ty. I na pewno nie dam ci tej satysfakcji, nie będziesz miał radochy, bo tylko takimi niskimi, podłymi instynktami żyjesz. W głowie PUSTO, pełno frazesów: precz z komuną, precz z idiotami. Człowieku, czy Ty naprawdę masz coś z osobowością?? Pozostaje mi tylko wierzyć, że żyjesz gdzieś tam na marginesie życia społecznego, bez horyzontów, bez perspektyw, bez wpływu na świat.
Oświadczam Ci prywatnie, bo nie zamierzam robić afery na forum:
WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI MA SWOJE GRANICE. TO NIE JEST TAK, ŻE NIEUKU WYWALCZYŁEŚ SOBIE KAPITALIZM I MOŻESZ RZUCAĆ KALUMNIE NA WSZYSTKICH WOKÓŁ! OTÓŻ WIEDZ, ŻE MIMO WSZYSTKO ŻYJEMY W PAŃSTWIE PRAWA I MAM PRAWO PODAĆ CIĘ DO SĄDU ZA OSZCZERSTWA I IMPUTOWANIE MI INTELEKTUALNEJ IMPOTENCJI. BO IMPOTENTEM MENTALNO-FIZYCZNYM JESTEŚ ty! KONIEC. I PROSZĘ NIE ZADAWAJ SOBIE TRUDU ODPISYWANIA, BO I TAK TEGO NIE ODCZYTAM! Żegnam, dla mnie nie istniejesz, nie ma cię. I ja dla ciebie też nie istnieję, proszę omijać moje wypowiedzi szerokachnym łukiem.Tak pisze do mnie "kulturalna"lola
Pozostawiam to bez komentarza.Sama treść tej wypowiedzi świadczy o ......
Niech nie straszy,,,,groźby też są karalne...do 2 latek.A potem na Wroniej z robieniem zalewajki może mieć problemy.
Emancypantka się znalazła!!!!ha,ha,ha
Ale z czym, bo w końcu nie napisałeś? Czyżbyś był jednym z tych, którym wszystko się z d**ą kojarzy?
Mnie się kojarzy ze, wspominanym już na łamach tego forum, świetnym niemieckim filmem "Biegnij, Lola, biegnij" z Franką Potente w roli tytułowej Loli oraz z piosenką bełchatowskiego zespołu Messalina "Stary wyga": http://komar.pno.wrzuta.pl/audio/9ijfTa1zZNX/messalina_-_stary_wyga
Ten kawałek ma już chyba z 15 lat. Ciekawe, czy go zagrają na piątkowym koncercie w naszym grodzie?
Ale chyba się OT zrobił i to mocny, więc EOT.
Gość jest beznadziejny tak jak Chojniak miałem okazje z nim gadać więc mówie gdyby nie Matusewicz tkwił by na Piomie i drżał by o posade.W sprawie sprzedazy stadionu ptaszyskowi też miał coś do powiedzenia.Polityczny trup no ale w PT wolno wszystko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!