Pewnie można zrobić taniej ale po co robić tylko to co na powierzchni a za rok rwać chodniki i poprawiać kanalizacje, wodociąg, deszczówkę czy linie energetyczne? Lepiej zrobić to dobrze i kompleksowo. A cena jest kosztorysowa i będzie niższa po przetargu.
No to Rozprza miastem zostanie.
Rewitalizację Rynku aż za 7 mln złotych.
Ja pitole to ten plac zabaw będzie teraz rynkiem.
Policzyłem tymi 7 milionami trzy warstwy banknotów stuzłotowych na tym placyku można położyć.
No a na każdego mieszkańca przypadałoby po 45 takich banknotów. Zaś gdyby był to Mieszko I .......Górę Kamieńsk by przysłonięto.....
Rozrzutni są ci mieszkańcy Rozprzy.
No a jak pociąg będzie zawracał???
To rewitalizację wuj strzeli.
Mieszkańcy nie mogą się doczekać kiedy pan pójdzie z tej gminy. Wójcie gwiazdo Polsatu ...
najlepiej nic nie robić dla gminy bo jeden z drugim baranki myślą ze jak napiszą parę słów krytyki to lepiej im się zrobi. Ja tam nie jestem za wójtem i nie wiem czy jest dobrym czy złym wójtem ale cieszę się ze wreszcie rynek będzie odnowiony.
Racja ale to społeczeństwo jeszcze nie wie,że tanie oznacza bubel,Niemcy wiedzą to od dawna.I jeszcze to kwękanie ciągłe; nie robią źle, robią to jeszcze gorzej.
Mietek napisał: ,,Mieszkańcy nie mogą się doczekać kiedy pan pójdzie z tej gminy. Wójcie gwiazdo Polsatu ..."
Ja też.
Gmina zadłużona, problemy w szkołach, kiepskie drogi,bezrobocie, że aż boli, a tu rozpęd z rynkiem. Dobre.
w Rozprzy rewitaliazcja a Niechcicach kompromitacja (chodnika na cmentarz wiąż nie mam mimo obiecanek)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!