metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
H2O ~H2O (Gość)04.01.2012 22:04

"parkowy" napisał(a):
taki bajzel i to niedaleko szkoły.Patrzą młodzi jak wygląda państwo prawa po piotrkowsku.

I bardzo dobrze, niech się uczą. Życia też. Znakomita lekcja wychowania obywatelskiego i wiedzy o Polsce i świecie współczesnym.
Panie Sowa, gdzie można złożyć podpis dla poparcia Pana?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.01.2012 22:19

"parkowy" napisał(a):
Gdzie Straż Miejska?Tylko w naszym mieście taki bajzel i to niedaleko szkoły.Patrzą młodzi jak wygląda państwo prawa po piotrkowsku.

Dobre pytanie. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qh/qc/uava/sMWTVbfjkY9ACUO5VB.jpg

00

DanielSan ~DanielSan (Gość)05.01.2012 08:52

"Piotrkowianin" napisał(a):

hahahah ktoś wykonał bardzo dobre zdjęcie,ciekawe co na to policjia???Nie wiem jak wam ale mi wiadomo ze przed znakiem i przejsciem dla pieszych nie mozna parkowac samochodu....

00

lokaj ~lokaj (Gość)05.01.2012 09:37

"karolina-k." napisał(a):
(jest taki zapis w kodeksie cywilnym) że karze nam się wyprowadzić,

karolino-k. karze czy każe? - Już twój wpis świadczy o twoim wykształceniu. Lepiej się nie wypowiadaj i zapisz się do zaocznej zawodówki.

00

Sławomir ~Sławomir (Gość)05.01.2012 10:01

"-" napisał(a):
remont taki nie kosztuje paru tysięcy tylko paręset więc nie ma się co dziwić, że przy tak marnych czynszach tyle trwają, a owszem odlicza się od podatku i nie widzę w tym nic złego jakaś ulga dla właściciel musi a tak naprawdę to wszystkie budynki zdewastowane przez okres komuny powinny być remontowane przez nasze Państwo, bo to właśnie przez komunę mamy teraz takie kwiatki w postaci odrapanych budynków,

Gościu nie wiem czy wiesz, ale pan Sowa (były architekt urzędu miasta)wygrał przetarg na budowę schroniska dla zwierząt. Ile było usterek kto czytał na epiotrkow.pl to wie. Ten pan remont swojej kamienicy która kupił nie tak dawno od innych właścicieli robi swoją firmą budowlaną. Kosztuje go to mniej jak innych.A czynsze podnosił mimo że nie było remontu. Trzeba pamiętać, że w tym budynku mieściło się gestapo a w piwnicach była kaźnia. Torturowali i zabijali niewinnych polaków. Ja bynajmniej, nie chciałbym tam mieszkać bo jak można było trzymać np. kapustę czy ziemniaki w piwnicy w której umierali ludzie. Ten dom jest i będzie przeklęty. A swoją droga przeniesienie tablicy pamięci że tam było gestapo ze ściany frontowej na boczną było moim zdaniem zrobione niezgodnie z prawem. Powinien się tym zająć IPN i powiadomić kogo należy.

00

luzik ~luzik (Gość)05.01.2012 10:45

Tak czy siak, Pan Sowa jest przestępcą! Prawo lokalowe może i jest ułomne, ale jest PRAWEM, które musi być przestrzegane. Trzeba mieć tylko nadzieję, że spotka go zasłużona kara.
Swoją drogą, jak szybko dorobić się kasy na zakup kamienicy i paru innych nieruchomości?

00

H2O ~H2O (Gość)05.01.2012 10:53

"Slawomir" napisał(a):
Ja bynajmniej, nie chciałbym tam mieszkać bo jak można było trzymać np. kapustę czy ziemniaki w piwnicy w której umierali ludzie.

A co, gnije szybciej ta kapusta w takiej piwnicy?

00

Sławomir ~Sławomir (Gość)05.01.2012 14:22

"H2O" napisał(a):

Masz tupet!

00

Teresa ~Teresa (Gość)05.01.2012 15:08

"H2O" napisał(a):

Do H2O! Trochę szacunku dla zamordowanych w tych piwnicach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.01.2012 19:16

"H2O" napisał(a):

Może chodzi o to, że duchy zmarłych tam ludzi mogą zjeść te kartofle i kapustę?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat