I bardzo dobrze, niech się uczą. Życia też. Znakomita lekcja wychowania obywatelskiego i wiedzy o Polsce i świecie współczesnym.
Panie Sowa, gdzie można złożyć podpis dla poparcia Pana?
hahahah ktoś wykonał bardzo dobre zdjęcie,ciekawe co na to policjia???Nie wiem jak wam ale mi wiadomo ze przed znakiem i przejsciem dla pieszych nie mozna parkowac samochodu....
karolino-k. karze czy każe? - Już twój wpis świadczy o twoim wykształceniu. Lepiej się nie wypowiadaj i zapisz się do zaocznej zawodówki.
Gościu nie wiem czy wiesz, ale pan Sowa (były architekt urzędu miasta)wygrał przetarg na budowę schroniska dla zwierząt. Ile było usterek kto czytał na epiotrkow.pl to wie. Ten pan remont swojej kamienicy która kupił nie tak dawno od innych właścicieli robi swoją firmą budowlaną. Kosztuje go to mniej jak innych.A czynsze podnosił mimo że nie było remontu. Trzeba pamiętać, że w tym budynku mieściło się gestapo a w piwnicach była kaźnia. Torturowali i zabijali niewinnych polaków. Ja bynajmniej, nie chciałbym tam mieszkać bo jak można było trzymać np. kapustę czy ziemniaki w piwnicy w której umierali ludzie. Ten dom jest i będzie przeklęty. A swoją droga przeniesienie tablicy pamięci że tam było gestapo ze ściany frontowej na boczną było moim zdaniem zrobione niezgodnie z prawem. Powinien się tym zająć IPN i powiadomić kogo należy.
Tak czy siak, Pan Sowa jest przestępcą! Prawo lokalowe może i jest ułomne, ale jest PRAWEM, które musi być przestrzegane. Trzeba mieć tylko nadzieję, że spotka go zasłużona kara.
Swoją drogą, jak szybko dorobić się kasy na zakup kamienicy i paru innych nieruchomości?
A co, gnije szybciej ta kapusta w takiej piwnicy?
Masz tupet!
Do H2O! Trochę szacunku dla zamordowanych w tych piwnicach.
Może chodzi o to, że duchy zmarłych tam ludzi mogą zjeść te kartofle i kapustę?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!