Jeeeejjjjj jeszcze kolejny pomysł...moja sąsiadka chodzi po schodach w butach na obcasach i tupie jak jeż, samej sąsiadki zakazać się nie da, bo to choroba blok jest ale już zakaz noszenia obuwia na obcasie byłby wskazany tyle pomysłów...chyba zacznę listy pisać do przezydenta i jego paziów i podsypać im te pomysły genialne chociaż no sami tez są genialni nie można im tego odmówić, prawdziwi szachiści...tylko kurczę ta Glowacka mnie martwi, co to będzie jak wygra - otwarty prezydent i brak zakazów i nakazów (pomijając te w granicach norm) no aż się boje...jak to tak żyć będzie człowiek bez tej obroży z kolcami...chłop będzie żarł, sasiad palił, sąsiadka będzie tupać, auta będą jeździć hmmmm ta wolność to rzecz okrutna, a już możliwość wyboru to samo zło
Aaaa i prośba taka o interwencje, bo wuj uzależniony od picia jest no i teraz to biega po 23 na stacje benzynowa hakuje życie i wykupuje praliny z alko wiec nooo ewidentnie łamana jest ta prohibicja wuja wsadzić i stacje tez zamknąć...a coooo jak szaleć to szaleć! Dobrze, ze straż miejska jest przyzwoita instytucja i pracuje do 22 chociaż osobiście uważam, ze to już pozna godzina i powinni kończyć dużo wcześniej najlepiej po 16 od razu popołudniowa msza i do domciu na kolacje oczywiście jedzonko tylko koszerne
Chciałam jeszcze dodać, ze ptaki w parku bardzo paskudza, wiec proszę o wydanie dekretu, by chociaż w godzinach nocnych tego nie czyniły...apropo z uwagi, iż w nocy pojedyncze jednostki śmią jeździć autami co wiąże się z hałasem proszę o zakaz poruszania się nocą po mieście - jak wiadomo w nocy się śpi, mam również nadzieje, ze Mediateka będzie otwarta w przyzwoitych godzinach proponuje 8-16 przed ósma skocze tylko na poranna mszę później będę chłonąc wiedzę w mediatece no, a po 16 będę już szykować i siebie i rodzine do wieczerzy i snu, bo telewizje wyłączamy o 23, gdyż chłop zakaz wprowadził oglądania tv po 23, bo są sceny walk i aktów miłosnych często wśród par nie posiadających sakramentu małżeństwa i zgłaszał mi swoje zaniepokojenie...podjęliśmy zatem uchwale rodzinna, aby niniejszy wynalazek zła czyli tv za pomocą odpowiednich narzędzi tj dłoni odłączać na noc...żyje nam się dużo spokojniej i w ogóle jest pięknie
I bardzo dobrze!
Jak ktoś planuje imprezę to może za wczasy kupić odpowiednią ilość alkoholu. Lepiej wziąć butelkę więcej niż później siać lament, że "normalni nie mogą się napić". Normalni myślą i kupują wcześniej!
Jeżeli zgony są po jakimś lewym alkoholu to spoko, to się nazywa selekcją naturalną.
Ludzie lamentujący o braku możliwości zakupu alko po 23 mają problem z głową i przede wszystkim z samym alkoholem.
Dodatkowo... Jakby w PL była tak zwana kultura picia, to sklepy z trunkami mogły by być potwarte 24h na dobę i nic by złego się nie działo.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=747951642211673&id=1644704155824603
Jadę do Poniatowa i kupuję. Prohibicja uderza w sklepikarzy z Piotrkowa. Zamiast wydać pieniądz na miejscu, wydaję w sąsiedniej gminie. Głupia głupota.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!