metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
loko ~loko (Gość)12.09.2018 19:02

W mieście jest aż tylu miłośników nocnego kupowania alkoholu , że taki krzyk ? Ja trzymam zapas w domu , a jak braknie to nie płacze jak dziecko któremu ktoś zabrał lizaka , tylko zachowuje się jak dorosły facet i proszę żonę żeby poratowała.

44

gość ~gość (Gość)12.09.2018 18:43

Dobrze tez, ze Chojniak robi akcje ławka minus - likwidując ławki, które potencjalnie przecież mogły służyć integracji mieszkańców i np obgadywaniu podczas spotkań Pana Prezydenta i jego świty! Bardzo duży plus za ta inicjatywę, najpierw wydać i zakupić ławki, a później je zlikwidować dla mnie bomba i to już wyższy poziom marketingu

52

gość ~gość (Gość)12.09.2018 14:59

Nie ma to jak akcja dla emerytów i rencistów w roku wyborczym.

83

dobrypiotrkowianin dobrypiotrkowianinranga12.09.2018 18:24

Tak? Zmniejszyła się ilość interwencji? Szkoda, bo cały czas tyle samo jest pijackich wyczynów. Np okradanie malucha przez gówniarzy pod Biedronką na Belzackiej albo kopanie każdego samochodu przez ukraińców na Kostromskiej przy rondzie na Belzackiej. To są poważne sprawy, a nie nawalone żule pod Bestem na Słowackiego, gdzie jest to śmietanka patologii z tamtych rewirów.

51

gość ~gość (Gość)12.09.2018 18:14

Tak jak nasza sąsiadka codziennie w nocy i w dzień kłuci się i biję z synem tak mordę pruje że małe dzieci nie mogą się wyspać to kto nam w końcu pomoże prosimy pomocy

21

gość ~gość (Gość)12.09.2018 18:13

Tak jak nasza sąsiadka codziennie w nocy i w dzień kłuci się i biję z synem tak mordę pruje że małe dzieci nie mogą się wyspać to kto nam w końcu pomoże prosimy pomocy

21

gość ~gość (Gość)12.09.2018 16:47

Zgłaszam sygnał do Pana Prezydenta...mój chłop ma nadwagę proszę o wprowadzenie zakazu żarcia od 23-6 na terenie całego miasta, a także nakaz zamykania w tych godzinach lodówki na łańcuch i podłączania jej pod prąd lub chociaż jakiś elektroniczny pastuch na bank schudnie i będzie piękny jak grecki Apollo, kurczę tylko wtedy baby będą się za nim oglądały wiec proszę o wprowadzenie zakazu patrzenia na cudzych mężczyzn (całodobowo najlepiej) aaaa zapomniałam powiedzieć, ze mój sąsiad nałogowo pali papierosy, jego rodzina również cierpi, bo są biernymi palaczami proszę zatem o wprowadzenie zakazu palenia wyrobów tytoniowych na terenie miasta w godzinach 23-6 rano hmmmm tylko kurczę pójdzie do handlary i ruskie kupi za pół ceny hmmmmm to jeszcze jakbyście mogli go uświadomić żeby jednak do niej nie szedł, bo w nocy się śpi nooooo i gitarrrrra świat jest piękny jeeejjjjj zapomniałam syn ciagle je słodycze noooo uzależniony taki pech...wiec wnioskuje o likwidacje cukierni na terenie miasta! Bomba 3mam kciuki zamknijmy wszystko! Niech żyje Kononowicz! Nic nie będzie...aaaa i płace zabaw tez do likwidacji proszę przeznaczyć, bo dzieci się drą bardzo

125

gość ~gość (Gość)12.09.2018 17:43

Super decyzja

34

To mówiłem ja Wacław Jarząbek ~To mówiłem ja Wacław Jarząbek (Gość)12.09.2018 15:45

A tyle było krzyków, że to zamach na prawa obywatelskie, że powstaną meliny itd. Czasem trzeba podejmować niepopularne decyzje dla dobra ogółu. Ciekawe jak będzie z Mediateką. Życzę nam wszystkim żeby znalazła się osoba z pomysłami na wykorzystanie tego obiektu. Jest mnóstwo fajnych wydarzeń prezentowanych w wielu miastach, które PT omijają. Może będzie więcej koncertów z porządnym nagłośnieniem. Zajęcia multimedialne dla szkół, zajęcia z robotyki dla dzieciaków. Na koniec żeby nie było: na obecnego Prezydenta nie zagłosuję. Zawalił na całego temat modernizacji dróg, jest mało aktywny we wspieraniu przedsiębiorców i brak mu ogólnej wizji rozwoju miasta.

28

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat