Nie uczył mnie ale go znałam z wielu opowiadań i osobiście mieszkaliśmy dawno temu blisko siebie .Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie
Życie i śmierć, zawsze razem,
tak blisko jak dzień i noc,
Lecz nie wiesz, kiedy ta druga,
pokaże Ci swoją moc.
Dlatego żyj jak najpiękniej,
by w chwili, gdy pęknie nić,
pozostać ciepłym wspomnieniem
dla tych, co mogą wciąż żyć....Pozostaniesz Ryszardzie ciepłym wspomnieniem dla mnie i moich koleżanek.Zegnaj GI L"AMOROSO
Życie i śmierć, zawsze razem,
tak blisko jak dzień i noc,
Lecz nie wiesz, kiedy ta druga,
pokaże Ci swoją moc.
Dlatego żyj jak najpiękniej,
by w chwili, gdy pęknie nić,
pozostać ciepłym wspomnieniem
dla tych, co mogą wciąż żyć....Pozostaniesz Ryszardzie ciepłym wspomnieniem dla mnie i moich koleżanek.Zegnaj GI L"AMOROSO
Był moim wychowacą 1980-83 bardzo dobrze Go wspominan ,też jestem taki duży,wspaniały wychowawca,konkretny człowiek.
Mega dobry nauczyciel , na studiach człowiek doceniał jego naukę , był surowy ale sprawiedliwy . Należał do starej dobrej gwardii nauczycieli .
Wielka szkoda człowieka,sam pamiętam go jako uczeń technikum w roku 2008-12. Pamiętam że osobiście byłem z kolegą podczas rekrutacji do szkoły średniej(Już była elektroniczna) u Ś.P. Ryszarda Mazeranta-dyrektora wtenczas i powiedział "że to on decyduje kogo przyjąć a nie komputer" Spoczywaj w pokoju
czlowiek legeda "rumcajs" nauczyciel z powolania wieczny odpoczynek
Do gość gość to nie byli goście z naszej klasy ani chyba nie z tej szkoły także nie judz 3 cwaniaczków nierobów na takiego spokojnego chłopaka za czasów Wiśniowieckiego by był pal za to!!!!
Kotlet zamiast 2 to uderzenie w kark. Buczenie na sprawdzianach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!