metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)24.04.2013 12:17

"gruby-grubas" napisał(a):
hahaha, chyba żart, tam to jest dopiero porażka, jeśli np. minibus próbuje włączyć się do ruchu między jednym a drugim rondem, a zanim zjeżdza nastęny pojazd to już jedno rondo jest zablokowane. Ten kto to wymyślił powinien stać tam do końca życia i kierować ruchem

A gdzie ty tam dwa ronda widzisz...?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga24.04.2013 12:08

Dziś ok. 7:30 znowu było tam zderzenie 2 samochodów. Stały na jezdni wschodniej przy nowej przychodni.

00

gość ~gość (Gość)30.11.2012 21:26

Widziałam ten wypadek. Wyglądał o wiele gorzej niż na zdjęciach. Dobrze ,że wszyscy żyją.

00

Cami ~Cami (Gość)30.11.2012 21:36

Zdecydowanie w tym miejscu przydałoby się rondo.

00

aaaaa ~aaaaa (Gość)30.11.2012 21:38

Co dzień tamtędy jeżdżę i robię to z duszą na ramieniu. Zwłaszcza trudno skręcić w lewo, a jak zwykle w naszym narodzie nie brak cwaniaczków idących przez życie według haseł: "Polak potrafi", albo "każdy orze, jak może", którzy wyjeżdżając z Polnej po prostu wymuszają pierwszeństwo i wiele już razy bywało, że gdybym takim złamanasom nie ustąpił, chociaż sam miałem pierwszeństwo, to też bym pewnie znalazł się w szpitalu. Nawiasem mówiąc na drodze od razu widać, kto jest kim, bo jak ktoś wymusza, jedzie "na trzeciego", wyprzedza raz z jednej, raz z drugiej strony łamiąc wszystkie zakazy, to wiadomo, że to kuty na cztery paskudne łapska cwaniaczek, dla którego liczy się w życiu tylko skuteczność i kasa. Ale cóż, teraz mamy pogodę dla takich, to tacy przede wszystkim budują kapitalistyczną rzeczywistość i tworzą dla nas miejsca pracy (na czarno zazwyczaj)...

00

999 ~999 (Gość)30.11.2012 21:59

to skrzyżowanie jest jednym z głupszych w Piotrkowie.

00

pytong ~pytong (Gość)30.11.2012 22:16

Pewnie EP normalka specjalisci,proponuje zrobic tam kolejne rondo :)

00

maddox ~maddox (Gość)30.11.2012 22:39

Stawiam na to że najpóźniej w poniedziałek ktoś podejmie decyzję o rozwiązaniu problemu tego skrzyżowania, o którym cała masa ludzi, w tym ja, mówiła już od dłuuuugiego czasu. Stawiam na trzy rozwiązania:
1. Rondo
2. Światła
3. Zamknięcie przelotu przez AK w ciągu ul. Polnej.
Warianty uporządkowałem od najbardziej prawdopodobnego do najmniej prawdopodobnego, a odwrotnie proporcjonalnie do zasadności ich zastosowania ;)

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)01.12.2012 07:53

"maddox" napisał(a):
maddoxranga

Mądry chłopczyk (lub dziewczynka).
Najlepsze były by światła pod warunkiem, że zsynchronizowane z tymi z pod kauflandu.

00

bmw e36 ~bmw e36 (Gość)01.12.2012 08:44

EP:}

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat